Юрклініка УДФСУ та «Фонд регіонального розвитку «Місто для життя» розпочали співпрацю у рамках Меморандуму

Юрклініка УДФСУ та «Фонд регіонального розвитку «Місто для життя» розпочали співпрацю у рамках Меморандуму

У рамках реалізації Меморандуму про співпрацю між Університетом державної фіскальної служби України та громадською організацією «Фонд регіонального розвитку «Місто для життя» провели 2 робочі зустрічі щодо створення бізнес-інкубатора на базі університету. Сторонами було ініційовано розробку проєкту з метою підтримки малого та середнього бізнесу.

Розробниками проєкту є студенти-консультанти Навчально-практичної лабораторії «Юридична клініка» Навчально-наукового інституту права УДФСУ Аліна Мельниченко, Марія Ошийко, Ілона Любарська, Анна Динюк та Ольга Ариштевич.

Під час зустрічей учасники обговорили основні питання підтримки малого та середнього бізнесу, поділились ідеями стосовно проєкту та розробили концепцію його реалізації.

Крім цього, у рамках співпраці студенти-консультанти Юридичної клініки УДФСУ вже надають юридичні консультації «Фонду регіонального розвитку «Місто для життя» з питань оподаткування неприбуткової організації.

Нагадаємо, що УДФСУ та «Фонд регіонального розвитку «Місто для життя» підписали Меморандум про співпрацю з метою створення для студентів нових можливостей щодо реалізації їхніх професійних інтересів та застосування знань на практиці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *