УДФСУ налагоджує співпрацю із Фінансовою гвардією Італії

УДФСУ налагоджує співпрацю із Фінансовою гвардією Італії

До Університету державної фіскальної служби України (УДФСУ) з офіційним візитом завітав аташе з питань міжнародного поліцейського співробітництва Посольства Італії в Україні, підполковник Фінансової гвардії Італії (Guardia di Finanza) Массіміліано Скарафіле. Участь у зустрічі взяли в.о. ректора УДФСУ Антон Монаєнко, проректор з питань підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції Василь Чмелюк, радник ректора Азер Худієв та завідувач відділу міжнародного освітнього співробітництва Андрій Божков.

Під час зустрічі було обговорено можливості подальшої співпраці університету із Фінансовою гвардією Італії щодо підготовки фахівців із економічної та фінансової безпеки країни, а також поглиблення взаємодії з Академією фінансової гвардії Італії. У перспективі – обмін досвідом, проведення спільних наукових, науково-практичних та спортивних заходів.

Крім цього, аташе посольства Італії в Україні мав можливість ознайомитися із життям та діяльністю вишу, побачити матеріально-технічну базу Навчально-наукових інститутів та Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції, а також поспілкуватися із співробітниками УДФСУ.

Нагадаємо, в університеті відбулася друга онлайн-лекція ФінТех Лабораторії, під час якої учасникам презентували платформу «Фінскарга» та розповіли про особливості роботи з нею і можливості, які вона надає. Студенти та викладачі УДФСУ отримають можливість надавати консультації щодо захисту прав споживачів фінансових послуг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *