Конотопська філія Університету державної фіскальної служби України

 

Конотопська філія Університету державної фіскальної служби України створена у 2019 році. Це відокремлений структурний підрозділ, що проводить підготовку фахівців з метою забезпечення потреб ринку праці Північного  регіону і наближення місця навчання студентів до їх місця проживання.

Філія розміщена у місті Конотоп, у будівлі Конотопського управління Головного управління ДФС у Сумській області.

Філія надає послуги, які пов’язані з отриманням вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні.

Студенти заочної форми навчання мають можливість отримувати новітні знання з урахуванням економічного досвіду та перспективних напрямів роботи Державної фіскальної служби України.

Навчальний та виховний процес виконується згідно новим освітнім технологіям і засобами введення в практику нових форм і методів вивчення з урахуванням сучасних досягнень педагогічної науки, інноваційних технологій і функціональних способів вивчення, що забезпечується досить потужний викладацький склад. До роботи зі студентами залучаються провідні фахівці фіскальної служби, Державного казначейства, Митної служби України та юридично-правових установ.

Під час навчання студенти мають можливість користуватися електронним каталогом бібліотеки університету. Інформаційне постачання доповнюється надходженням інструктивно-нормативних документів, періодичних видань з Державної фіскальної служби України та університету через інформаційну мережу Internet.

Конотопська філія УДФСУ – це новітній конкурентоспроможний заклад в місті Конотоп, що готує висококваліфікованих спеціалістів, які користуються попитом на ринку праці як Північного регіону, так і України та світу.

Романченко Олександр Миколайович

Директор Конотопської філії

Володіє багаторічним досвідом роботи на керівних посадах в органах виконавчої влади, в галузі залізничного транспорту та Державної митної служби України.

Освіта повна вища. У 1986 році закінчив Харківський інститут інженерів залізничного транспорту.

На даному етапі триває процес підготовки необхідних юридично-правових документів для запровадження освітньої діяльності.

41600, Сумська обл.,м. Конотоп, проспект Миру, 2 (ІІ поверх)

Телефони: (068) 2648808