Відбулися захисти випускних кваліфікаційних (дипломних) робіт здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня  денної форми навчання груп ФМФ-16-1 та ФМБ-16-1

Відбулися захисти випускних кваліфікаційних (дипломних) робіт здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної форми навчання груп ФМФ-16-1 та ФМБ-16-1

05-08 лютого 2018 року на кафедрі банківської справи та фінансового моніторингу відбулися захисти випускних кваліфікаційних (дипломних) робіт здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної форми навчання груп ФМФ-16-1 та ФМБ-16-1. Екзаменаційна комісія працювала під головуванням к.е.н, радника Голови Правління ПАТ АБ «Укргазбанк» Березовика Вадима Михайловича.

У роботах представлених на захисті було розглянуто сучасні проблеми функціонування банківської сектору економіки та вітчизняної системи фінансового моніторингу.

Екзаменаційна комісія відмітила, що кафедра банківської справи та фінансового моніторингу Університету ДФС України готує висококваліфікованих фахівців за спеціалізаціями «Управління процесами фінансового моніторингу» та «Менеджмент у сфері банківської діяльності».

Вітаємо магістрів з успішним захистом випускних кваліфікаційних робіт та бажаємо успіхів у подальшій професійній діяльності !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *