Урочисте вручення дипломів випускникам-магістрам 2018 року Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи

Урочисте вручення дипломів випускникам-магістрам 2018 року Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи

22 лютого 2018 року в Університеті ДФС України в урочистій атмосфері відбулося вручення дипломів випускникам магістратури Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи.

Багато теплих слів і побажань випускникам вишу було висловлено шановними гостями урочистої церемонії вручення дипломів, зокрема ректор, д.е.н., професор Павло Володимирович Пашко зазначив, що наші випускники є показником плідної праці всіх науково-педагогічних працівників, вони є втіленням мрій про компетентного випускника Університету. А також додав, що наша Alma-mater завжди чекає своїх випускників на зустрічі, яка проходить кожної першої суботи червня.

Студентів-випускників з їх урочистою подією в житті привітав директор Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи, д.е.н., професор Михайло Олександрович Кужелєв та побажав стати успішними людьми, цікавого, насиченого життя, мудрих і далекоглядних рішень, високих професійних досягнень. «Нехай ті документи, які ви отримаєте сьогодні на випуску, будуть тими зірками-дороговказами, які вестимуть вас по життю», – підкреслив Михайло Олександрович.

З поміж 252 цьогорічних випускників магістратури спеціальності «Фінанси та кредит» денної та заочної форми навчання, 48 осіб отримали дипломи з відзнакою.

Святкову атмосферу заходу підтримувала концертна програма, підготовлена під керівництвом директора ЦТРВС «Сузір’я» М.Б. Дикої і художнього керівника та хормейстера, заслуженого працівника культури України Н.І. Чуприни.

Диплом Університету ДФС України – шлях до успішної кар’єри! Це щороку доводять наші випускники, які по завершенню навчання працюють в державних органах, в сфері ринкової економіки та науковій сфері. Всі сили, знання та професіоналізм науково-педагогічних працівників спрямовані на те, щоб їх випускники були найкращими фахівцями своєї справи.

Вітаємо учасників урочистостей та бажаємо випускникам творчої наснаги та подальшого розширення горизонтів наукової та професійної діяльності.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *