СИЛА КОЛЕКТИВУ В ЄДНОСТІ ТА В РІЗНОМАНІТТІ ОСОБИСТОСТЕЙ

СИЛА КОЛЕКТИВУ В ЄДНОСТІ ТА В РІЗНОМАНІТТІ ОСОБИСТОСТЕЙ

23 лютого 2018 року було проведено круглий стіл на тему «Сучасні підходи до формування згуртованості колективу». Захід організовано спільно кафедрою менеджменту та НК «Менеджер» Навчально-наукового інституту фінансів та банківської справи. Мета круглого столу – напрацювання інноваційних підходів до формування згуртованості колективу.

На захід були запрошені студенти ННІ економіки, оподаткування та митної справи групи ЕПБ-14-1, що проявили себе цікавими особистостями з бажанням висловлювати свою точку зору та демонструвати свій ораторський потенціал, ведучи конструктивну дискусію з іншими учасниками круглого столу. Староста групи ЕПБ-14-1 Андріана Громова зазначила, що «Згуртованість індивідуумів  сприяє міжособистісним відносинам в колективі, єдності ціннісних орієнтацій, цілей і мотивів діяльності в межах спільної співпраці, спрямованої на одержання задоволення. Дружні контакти і взаємодопомога під час роботи та в неформальній обстановці, формують хороший соціально-психологічний клімат». Лейтмотивом усього заходу був вислів: «Сила в єдності та в різноманітті».

Учасників круглого столу привітали в.о. заступника директора ННІ фінансів, банківської справи з організаційної та методичної роботи, к.е.н., доцент кафедри фінансів В.П. Биховченко та завідувач кафедри менеджменту, к.т.н., професор кафедри М.В. Гусятинський.

Координатори наукового клубу «Менеджер», к.е.н., доцент кафедри менеджменту Г.І. Євтушенко та асистент кафедри менеджменту Л.О. Попович  безпосередньо приймали участь у круглому столі, зокрема закцентували  увагу учасників наукової дискусії на аналізі складових, що характеризують згуртований колектив. Під час обговорення проблемних питань було переглянуто декілька відеороликів та проведено соціальноорієнтований психологічний тест на визначення типів  корпоративної культури та узагальнено особливості  культури співпраці у групах двох дружніх інститутів – МБМ-14-1 і ЕПБ-14-1. Ведучою заходу була Марія Гольонко, студентка групи МБМ-14-1.

По закінченню зібрання президент наукового клубу «Менеджер» Микола Неборачко узагальнив проведену роботу круглого столу, відзначивши важливість єдності колективу як основу його функціонування та ефективної діяльності.

Матеріали підготували:

Г.Євтушенко, Л.Попович – викладачі кафедри менеджменту

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *