Відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Психологія»

Відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Психологія»

28 лютого 2018 року в Навчально-науковому інституті гуманітарних наук Університету ДФС України відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Психологія». Олімпіаду було організовано і проведено кафедрою психології та соціології. До складу організаційного комітету увійшли: старший викладач кафедри психології та соціології Харіна О.Є., старший викладач кафедри психології та соціології Джабанашвілі Ю.Г.

         У заході взяли участь 40 студентів з різних Навчально-наукових інститутів. З привітальним словом, побажаннями успіху учасникам та короткою промовою про значущість та актуальність вивчення психології до студентів звернулася д.філос.н., професор, завідувач кафедри психології та соціології Льовкіна Олена Геннадіївна.

          Конкурсні завдання містили теоретичні та тестові питання та практичні  завдання. Структура завдань передбачала перевірку як теоретичних знань, так і практичних навичок студентів з психології.

         За результатами І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Психологія» перемогу в олімпіаді здобули:

ІІ місце – Лозицький Михайло Вікторович (група МБ-16-1); Сагайдак Андріана Володимирівна  (група ПБП-17-3);

ІІІ місце – Мациборук Катерина Анатоліївна (група ПБ-17-9к); Щебетун Тетяна Сергіївна (група ФБ-16-1).

         Дякуємо студентам за активну участь та інтерес до психології!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *