Спорт – це не хобі, це спосіб нашого життя!

Спорт – це не хобі, це спосіб нашого життя!

Більше овацій, адже 18 березня 2018 року в м. Києві пройшов Чемпіонат України з хортингу, на якому вміло демонструвала свій професіоналізм команда СК «Легіон». На кону були звання майстрів спорту та вхід до складу збірної України. Варто зазначити, що рівень Чемпіонату був досить серйозним, а серед учасників були команди, які мали в своєму складі професійних бійців ММА, в загальній кількості понад 600 учасників.

Та не дивлячись на це, команда СК «Легіон», показала надзвичайно високий рівень підготовки та здобула призові місця. З нашої команди 1 місце та звання Чемпіона України здобув Юрій Брухно (90-98кг) та потрапив у збірну України з хортингу, 2 місце – Олександр Мухін та потрапив у збірну України з хортингу. Також в п’ятірку найкращих увійшли:

Володимир Веласкес-Карьон – 4 місце (65-70кг);

Станіслав Самусенко – 5 місце (65-70кг);

Ярослав Черненко – 4 місце (55-60кг).

Крім того почесне звання Чемпіона України з хортингу здобула Юлія Ільченко, а Наталя Безносько та Богдан Мельник – 2 місце.

Вітаємо спортменів та тренера СК «Легіон» О.О. Харченко з досягненням таких високих результатів та бажаємо надалі ще більше звершень!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *