ННІ фінансів, банківської справи відсвяткував декаду присвячену 22-річниці з дня створення Інституту!!!

ННІ фінансів, банківської справи відсвяткував декаду присвячену 22-річниці з дня створення Інституту!!!

Загалом під час декади було організовано і проведено понад 30 різнопланових заходів, які пройшли на найвищому рівні! Але родзинкою став святковий концерт!

22 березня у актовій залі УДФСУ весь педагогічний та студентський колектив, гості та колеги Інституту зібралися для святкового підведення підсумків!

На свято завітали представники Голови Київської обласної адміністрації, Голови Київської обласної ради, Голови Києво-Святошинського району та нашого випускника Мера м. Ірпеня Карплюка Володимира для вручення відзнак за результатами діяльності ННІ фінансів, банківської справи.

За високі досягнення та професійну діяльність подяками та грамотами відзначив науково-педагогічний колектив і Ректор Університету!

Почесні грамоти Голови Київської обласної адміністрації, Київської обласної ради та Подяки Державної фіскальної служби України отримали директор ННІ ФБС, д.е.н., професор Кужелєв М.О., його заступники та завідувачі кафедр! Загалом за професійні успіхи відзначено 70 працівників ННІ фінансів, банківської справи!

Щирі позитивні емоції подарували випускники Інституту Дубініч-Тарапата Катерина і Катана Олена. Привітали чуттєвим танго випускники Інституту – подружжя Віталій та Катерина Салямон, а гарячими латино-американськими танцями дитяча студія бального танцю де Катерина і Віталій є керівниками!

Вихованці випускників Інституту Федини Віти та Богатова Андрія подарували ніжний та романтичний вальс! Студент другого курсу Хоменко Володимир і учасники колективу КМЦ «Сузір’я» вітали сучасними піснями і танцями, за що особлива подяка керівникам Дикій Марині та Чуприні Ніні!

Щиро дякуємо Вам, наші друзі, за те, що розділили радість свята!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *