Студенти університету рятують життя маленьким дітям

Студенти університету рятують життя маленьким дітям

За ініціативи студентів Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи Національного університету державної фіскальної служби України відбувся благодійний забіг «Flash Run», в якому взяли участь близько 300 учасників. Зібрані кошти направлені фонду «Таблеточки» на лікування Аліни Подущак, у якої діагностували рак сітківки ока.

За словами організаторів заходу, головний меседж забігу – показати, що добро врятує світ. «Ми вирішили не тільки пропагувати здоровий спосіб життя, а й закликати людей бути милосердними і співчутливими. Ми впевнені, що добро врятує світ, а супергероєм може бути кожний з нас», – зазначив директор ННІ ЕОМС Костянтин Швабій.

Ініціатива студентів допомогти врятувати життя 4-річній дівчинці зворушила ректора НУДФСУ Павла Пашка. За його словами – це велика гордість мати у стінах навчального закладу таких студентів. «Я дуже пишаюся тим, що студенти нашого університету здобувають не тільки знання, а й уміння бути людьми, робити добрі справи, змінювати світ на краще. Саме за ними – квітуче майбутнє України», – підкреслив ректор.

Варто зазначити, що забіг «Flash Run» не відбувся б без підтримки Ірпінської міської ради, яка надала усесторонню допомогу.

Також велика подяка висловлюється усім партнерам, які стали вагомою частиною благодійного заходу, а саме: Ірпінському державному коледжу економіки та права, соціальному проекту «Територія спорту», майстерні-магазину «Лавка чудес» та магазину канцелярії «Кнопка».

Робити добрі справи – легко!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *