День відкритих дверей: як все було

Сьогодні у НУДФСУ провели День відкритих дверей. Такий захід проводиться з метою ознайомлення майбутніх абітурієнтів із життям університету, напрямами підготовки та спеціальностями навчального закладу.

За словами ректора Павла Пашка, в університеті є все необхідне для студентів. «Тут ви можете отримати все, що хочете від студентського життя: і якісне навчання, і професійне викладання, і індивідуальний підхід, і стилізовані навчальні аудиторії, і сучасну бібліотеку. Крім цього, ви зможете насолодитися красивими лаунж-зонами, відвідати різні святкові заходи та поспілкуватися із відомими людьми, які часто відвідують наш університет», – зазначив ректор і додав, що це єдиний університет в Україні, який «захищає економічні інтереси держави».

Гості свята, які приїхали з різних куточків України, брали участь в олімпіадах, відкритих дебатах, інтелектуально-розважальних іграх, квестах, вікторинах; відвідували майстер-класи, семінари, презентації та дискутували на актуальні теми. Такі заходи проводилися різними кафедрами у всіх навчально-наукових інститутах університету, тому майбутні абітурієнти могли як ознайомитися з усіма спеціальностями, так і детально вивчити спеціальність, яку вже для себе обрали.

Зокрема, Ілля Карпачов дізнався про НУДФСУ з інтернету та спеціально приїхав на День відкритих дверей із Донецької області. «Виділив ваш університет серед багатьох і приїхав познайомитися. Мене приваблюють декілька спеціальностей – право, фінанси та журналістика, але журналістика, мабуть, на першому місці, бо до неї чомусь найбільше лежить душа», – розповів хлопець і пішов знайомитися із презентацією про омріяну спеціальність, яку підготувала кафедра української словесності та культури ННІ гуманітарних наук.

Варто зауважити, що серед гостей, які відвідали захід вперше, були й такі, які уже знайомі з програмою цього заходу.  Наприклад, Кирило Колесников, який навчається в Ірпінському державному коледжі економіки та права, зізнався, що вже відвідував День відкритих дверей. «Минулого року мені настільки сподобалося, що після закінчення дев’ятого класу я вступив до коледжу і після випуску планую вчитися у цьому університеті», – зізнався Кирило Колесников.

Хлопець взяв участь в інтелектуально-розважальній грі «Big Boss», яку провела кафедра менеджменту ННІ фінансів, банськівської справи, і розповів, що було цікаво, інформативно та пізнавально. «Я зрозумів, що для того щоб все виходило в житті і щоб стати великим босом, потрібно виходити із зони комфорту, ставити перед собою високі цілі, бути амбіційним та веселим», – підкреслив майбутній студент університету.

За словами організаторів, по завершенню Дня відкритих дверей спілкування із учасниками продовжується. «Ми підтримуємо зв’язок з ними, запрошуємо на науково-комунікативні заходи та проводимо інформаційну роботу», – розповіла доцент кафедри менеджменту Алла Грушева.

Підкреслимо, що НУДФСУ проводить Дні відкритих дверей щомісяця, щоб якомога більше майбутніх абітурієнтів мали можливість познайомитися із університетом. Тому, уважно слідкуйте за анонсами та ласкаво просимо в гості!

Довідка: Більше фото знайдете тут – https://drive.google.com/drive/folders/1MeSQd-kN-tH-QvZCoFSJSsQ9yRfZvs8t?usp=sharing 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *