Відбулася інтерактивна лекція «Pitching for startups, або секрети успішного проекту»

Відбулася інтерактивна лекція «Pitching for startups, або секрети успішного проекту»

У Національному університеті державної фіскальної служби України відбулася презентація всеукраїнської стипендіальної програми підтримки талановитої молоді «Завтра.UA», в рамках якої обговорили тему «Pitching for startups, або секрети успішного проекту».

Спікером заходу став представник програми Володимир Зубченко, який зазначив, що метою програми «Завтра.UA» є формування молодих лідерів. «Нашою метою є сформувати нове покоління інтелектуальної та ділової еліти, яка стане рушійною силою прогресивних змін в Україні» – підкреслив гість.

Також він наголосив, що стипендіати «Завтра.UA» впродовж року зможуть отримувати щомісячну стипендію розміром 2240 грн., а також мати змогу одержувати фінансову та експертну підтримку проектів наукового, соціального, екологічного або бізнес спрямувань.

Крім цього, спікер поділився «лайфхаками», які стануть у пригоді студентам під час навчання та в повсякденному житті. За словами Володимира Зубченка вони допоможуть якісно презентувати себе та різні види робіт. «Вмієте – можете представити гідно» – сказав спікер та використав практично значну кількість інтерактивних методів взаємодії з аудиторією.

Учасники заходу відмітили, що такий вид лекції є цікавим та інформативним і дає стимули для особистісного розвитку. «Для того, щоб починати свій особистісний розвиток, нам  потрібен досвід, а отримати його ми можемо тільки від компетентних і професійних людей» – поділилася враженнями студентка 3 курсу ННІ права Наталія Блищик. Вона додала, що Стипендіальна програма її зацікавила і вона обов’язково візьме в ній участь.

Нагадаємо, що детальні умови участі можна знайти на сайті програми у розділі «Конкурс» або перейшовши за посиланням: https://zavtra.in.ua/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *