В університеті обрали Студентського ректора

В університеті обрали Студентського ректора

У Національному університеті державної фіскальної служби України відбулися вибори Студентського ректора. За перемогу у яких боролися Каріна Кузнєцова, Дарина-Михайлина Костючик, Олексій Паращак та Анастасія Шапочкіна. Участь у заході взяли ректор університету Павло Пашко, перший проректор з навчально-методичної роботи Олег Шевчук, проектор з міжнародної діяльності та інвестицій Дмитро Ковальчук та студенти університету.

Відкрив захід традиційно ректор Павло Пашко, який наголосив на важливості існування студентського самоврядування. «Студентський ректорат є невід’ємною частиною самоврядування університету, це право і можливість студентів вирішувати питання навчання, побуту, захисту своїх прав та інтересів», – зазначив ректор та побажав усім перемоги.

У свою чергу, діючий Студентський ректор Ярослав Васильчук відзвітував про рік свого правління і побажав учасникам перемоги. «Дякую, що рік тому довірили мені таку важливу справу і надіюся, що я виправдав ваші сподівання. Нам з командою вдалося чимало зробити для університету і ще багато чого б могли зробити, але не встигли, бо рік пролетів непомітно. Бажаю всім успіхів, я впевнений, що переможе найкращий», – наголосив Ярослав.

Кандидати на пост Студентського ректора представили свою виборчу програму та відповіли на запитання присутніх. За результатами голосування, перемогу здобула курсант Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції Анастасія Шапочкіна, яка набрала 44 % голосів.

Переможниця зізналася, що до останнього сумнівалася у перемозі, бо конкуренти виявилися дуже сильними. «Я щаслива, що перемогла, хоча трішки сумнівалася, бо конкуренти дійсно сильні. Дякую всім за підтримку та довіру, я прикладу максимум зусиль, щоб здійснити всі задуми та плани», – поділилася враженнями новообраний Студентський ректор Анастасія Шапочкіна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *