До Дня студента в університеті пригощали стравами польової кухні

Навчально-науковий інститут права Національного університету державної фіскальної служби України з нагоди Міжнародного дня студента готував страви польової кухні та вручав студентам грамоти за активну участь у житті інституту. Захід відвідали ректор університету Павло Пашко, керівництво ННІ права та студенти-юристи. Спеціальним гостем став випускник інституту 2004 року, а наразі співробітник Міністерства юстиції України Юрій Гулай, який вручив переможцям конкурсу наукових робіт І етапу Правового турніру – Диплом Головного територіального управління юстиції у місті Києві І ступеня.

Ректор університету вважає, що День студента – свято, яке стосується кожного і тому університет завжди підтримує святкування з нагоди цього дня. «Усі, незалежно від віку, посад та наукових ступенів пригадують свою юність, одногрупників, викладачів та безтурботність студентського життя. Саме тому, ми проводимо значну кількість заходів, щоб ваші студентські роки були  незабутніми» – зазначив Павло Пашко.

У свою чергу, директор ННІ права Василь Топчій  підкреслив, що роки навчання важливі для становлення кожного як професіонала своєї справи. «Студентські роки мають бути такими, щоб було що згадати. Всі переживання за оцінки чи екзамени забудуться, а от досягнення та перемоги, які ви здобуваєте на своєму шляху, залишаться у пам’яті назавжди і будуть основою для подальших звершень» – підкреслив Василь Топчій.

Традиційне святкування в ННІ права відбувається уже декілька років поспіль і дуже подобається студентам, зокрема смачними частуваннями. «Це святкування – завжди щось особливе для мене, щоразу цікава вітальна програма і собливо нам, студентам,  до душі смачні страви, які для нас готують з любов’ю викладачі, це безцінно» – поділилася враженнями студентка 5 курсу Альона Ременюк.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *