Підсумки І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з англійської мови

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади» та з метою подальшого підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді та створення умов для її творчого зростання кафедрою сучасних європейських мов Університету державної фіскальної служби України 21 листопада 2018 року був проведений І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з англійської мови.

Представники всіх навчально-наукових інститутів університету у кількості 44 осіб взяли участь у заході.

Програма олімпіади передбачала виконання тестових завдань рівня B2 з аудіювання, читання та вживання мови, а також складання комунікативного повідомлення проблемного характеру з наступною бесідою англійською мовою в межах запропонованої тематики.                                                       

Роботи учасників оцінювались відповідно до розроблених критеріїв для кожного з виду завдань.

У загальному підсумку за максимальною кількістю балів було визначено переможців І етапу олімпіади:

І місце посів Радіонов Павло, студент групи ПБі – 15-5, ННІ права.

ІІ місце поділили між собою Заяць Діана Григорівна, студентка групи МЕБ-16-1, Нікончук Анастасія Андріївна, студентка групи ОБА-17-1, Гончаренко Марина Володимирівна, МПБ-18-1.

ІІІ місце виборола Колісніченко Аліна Андріївна, студентка групи МПБ-18-1, ННІ права.

Висловлюємо подяку всім, хто взяв активну участь у першому етапі олімпіади, щиро вітаємо переможців та маємо надію, що наші студенти гідно представлять Університет державної фіскальної служби України на ІІ  етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Англійська мова».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *