Відбувся День відкритих дверей

Відбувся День відкритих дверей

Сьогодні у Національному університеті державної фіскальної служби України (НУДФСУ) провели День відкритих дверей. Такий захід проводиться з метою ознайомлення майбутніх абітурієнтів із життям університету, напрямами підготовки та спеціальностями навчального закладу. Участь у заході взяли ректор університету Павло Пашко, перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи Олег Шевчук, проректор з міжнародної діяльності та інвестицій Дмитро Ковальчук, а також спеціально запрошений гість Надзвичайний і Повноважний Радник-Посланник Грузії в Україні Давід Бочорішвілі.

За словами ректора Павла Пашка, в університеті є все необхідне для студентів. «Тут ви можете отримати все, що хочете від студентського життя: і якісне навчання, і професійне викладання, і індивідуальний підхід, і стилізовані навчальні аудиторії, і сучасну бібліотеку. Крім цього, ви зможете насолодитися красивими лаунж-зонами, відвідати різні святкові заходи та поспілкуватися із відомими людьми, які часто відвідують наш університет», – зазначив ректор і додав, що це єдиний університет в Україні, який «захищає економічні інтереси держави».

У свою чергу, Давід Бочорішвілі зауважив, що йому дуже сподобався університет і він сподівається, що співпраця між Україною та Грузією в освітній сфері розвиватиметься і надалі. «У вас дуже красивий сучасний та європейський університет і я сподіваюся, що Україна та Грузія будуть тісно співпрацювати в освітній сфері. Обіцяю особисто сприяти збільшенню іноземних студентів у стінах вашого закладу, зокрема із Грузії», – підкреслив Надзвичайний і Повноважний Радник-Посланник Грузії в Україні.

Як уже традиційно склалося, абітурієнти приїхали до університету з різних куточків України і брали участь в олімпіадах, відкритих дебатах, інтелектуально-розважальних іграх, квестах, вікторинах; відвідували майстер-класи, семінари, презентації та дискутували на актуальні теми. Такі заходи проводилися різними кафедрами у всіх Навчально-наукових інститутах університету, тому майбутні абітурієнти могли, як ознайомитися з усіма спеціальностями, так і детально вивчити спеціальність, яку вже для себе обрали.

Зокрема, учениця Ірпінської Спеціалізованої школи №2 Дарина Лукавенко розповіла, що давно вирішила стати  психологом. «Однозначно хочу стати психологом! Я щойно була на тренінгу і мені дуже сподобалося. Нам розповідали багато цікавого і корисного, наприклад, як налагоджувати взаємини з людьми. Я вважаю, що це дуже цікава і потрібна спеціальність», – зізналася майбутня абітурієнтка і додала, що НУДФСУ на приорітетному місці у списку навчальних закладів для вступу.

«Скоріш за все, оберу цей університет, мені тут дуже подобається. Також, університет дуже близький моєму серцю, бо тут працювали мій дідусь і мама, а я займалася танцями у культурно-мистецькому центрі «Сузір’я», – підсумувала Дарина Лукавенко.

Підкреслимо, що НУДФСУ проводить Дні відкритих дверей щомісяця, щоб якомога більше майбутніх абітурієнтів мали можливість познайомитися із університетом. Тому, уважно слідкуйте за анонсами та ласкаво просимо в гості! Будемо знайомитися!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *