Відбулося прощання з Петром Мельником

Відбулося прощання з Петром Мельником

У Національному університеті державної фіскальної служби України відбулося прощання з колишнім ректором університету (1991-2013 роки керівництва) Петром Мельником. Провести в останню дорогу та вшанувати пам’ять покійного прийшли представники Адміністрації Президента; Верховної ради України; Державної фіскальної служби України; Асоціації міст України; Ірпінської міської ради; викладачі; однокурсники; випускники різних років; ректор Павло Пашко; працівники та студенти  університету, а також близько 1000 людей, які його знали. Люди принесли багато квітів та вінків  і не були жадібними на добрі слова.

Співчуття рідним та колегам Петра Мельника у своїй промові висловили ректор університету Павло Пашко, голова Ради ветеранів університету Олександр Сластьоненко, заступник Голови державної податкової адміністрації України (1996-2006 роки діяльності) Григорій Бондаренко, мер Ірпеня (2010-2014 роки керівництва) Володимир Скаржинський, однокурсник, а згодом соратник та проректор з навчальної роботи Анатолій Цимбалюк, проректор з будівництва часів керівництва Петра Мельника Тарас Проценко та аспірант Наталія Глоба, керівником якої був покійний.

Варто зазначити, що прощалися із Петром Мельником у Храмі Святого Миколая Чудотворця, який був збудований за його сприяння та відкритий ним саме у цей день 19 років тому.

Поховали засновника та колишнього ректора Національного університету державної фіскальної служби України Петра Мельника на Ірпінському кладовищі.

Колектив університету вкотре висловлює щирі співчуття рідним, близьким і колегам покійного. Світла пам’ять.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *