Факультет податкової міліції Університету ДФС України провів практичний семінар з кікбоксингу

Факультет податкової міліції Університету ДФС України провів практичний семінар з кікбоксингу

13.02.2019 року кафедрою Спеціальних дисциплін та організації професійної підготовки Факультету податкової міліції Університету ДФС України було проведено практичний семінар з кікбоксингу для курсантів та студентів факультету. Презентував даний вид спорту співробітник кафедри, який є презедентом Федерації кікбоксингу України ISKA, Мандзюк Олег Андрійович. У травні 2018 року вперше за 25 років в Україні був проведений Чемпіонат світу з кікбоксингу, де збірна команда України на чолі з Олегом Андрійовичем феєрично виступила та завоювала 47 золотих, 32 срібні, 22 бронзові нагороди і посіла 1 загальнокомандне місце. 
Проводив семінар багаторазовий чемпіон України, чемпіон Європи, призер чемпіонату світу, майстер спорту з кікбоксингу, заслужений тренер України Акіджанов Миколай Кабирдевович, який розповів присутнім про техніку виконання прийомів та продемонстрував на власному прикладі досконалу тактику бою, а також поспарингував з бажаючими спробувати свої сили. 
Серед таких були представники СК «Легіон» на чолі з Харченком Олександром, для яких такий досвід став неймовірною нагодою підвищити свої професійні навички. 


Тож, курсанти та студенти залишились задоволені та сповнені натхення на майбутні звершення!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *