До університету завітав в. о. голови ДФСУ Олександр Власов

У Національному університеті державної фіскальної служби України (НУДФСУ) відбулася зустріч із в. о. голови Державної фіскальної служби України (ДФСУ) Олександром Власовим.

Участь у зустрічі взяли ректор університету Павло Пашко, перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи Олег Шевчук, проректор з наукової роботи Петро Цимбал, проректор з адміністративно-господарської роботи Олександр Фокін, проректор з міжнародної діяльності та інвестицій Дмитро Ковальчук, начальник Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції Василь Чмелюк та вчений секретар університету Оксана Ярова.

Олександр Власов познайомився із життєдіяльністю навчального закладу, оглянув нові сучасні аудиторії, поспілкувався із студентами, курсантами та викладачами, а також заглянув на Фінансовий турнір, де зазначив, що саме за студентами та курсантами НУДФСУ майбутнє фіскальної служби України. «Ви – найкращі і за вами майбутнє фіскальної чи митної, чи податкової, як би там не розділили, служби України. Ніхто, крім вас не зробить цю справу краще», – підкреслив в. о. голови ДФСУ.

Також, Олександр Власов відвідав урочистості з нагоди 20-ої річниці Кафедри військової підготовки університету і разом з ректором Павлом Пашком нагородив працівників кафедри за високу професійну майстерність, за самовіддану службу у збройних силах України і з нагоди 20-тиріччя кафедри почесною Грамотою та ювілейною медаллю.

Він зазначив, що для нього велика честь бути присутнім на цьому заході та нагороджувати працівників, адже сам є професійним військовим. «Для мене велика честь бути тут, адже я професійний військовий. Нас завжди вчили брати відповідальність на себе, адже хто, як не ми? Тому, на початку 2015 року у ДФСУ було створено спецпідроділ «Фантом», який і досі працює на лінії розмежування між Донецькою та Луганською областями. Працює чесно, гідно і фахово. Я впевнений, що ніхто б краще не зробив цю роботу, окрім податкової міліції», – зазначив Олександр Власов і жартома додав: «Хто хоче колись очолити службу фіскальну, або митну чи податкову починайте із війська».

Крім цього, в. о. голови ДФСУ відкрив VI з’їзд Всеукраїнської профспілки працівників органів Державної фіскальної служби України та відзначив Подяками її найактивніших членів.

За його словами, основою міцної та дієздатної організації завжди залишається підтримка колег, їхня згуртованість та професіоналізм. «Ефективне виконання всіх завдань ДФСУ, успішне втілення реформ – результат роботи колективу, команди, успіх кожного її фахівця. Саме тому дієздатний механізм захисту законних інтересів працівників фіскальної служби та їх родин дуже важливий для підтримки наших колег у їх щоденній нелегкій праці», – підкреслив Олександр Власов.

Наприкінці зустрічі в. о. голови ДФСУ закликав членів профспілки та ветеранів долучитись до розробки положень про Державну податкову службу України та Державну митну службу України, а також, після реформування ДФСУ, взяти участь у становленні ДПСУ та ДМСУ.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *