Відбулася церемонія випуску магістрів Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи

У Національному університеті державної фіскальної служби України (НУДФСУ) провели урочисту видачу дипломів випускникам-магістрам Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи (ННІ ФБС) за спеціальностями 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», 073 «Менеджмент» та 281 «Публічне управління та адміністрування».

Участь у заході взяли члени ректорату, завідувачі кафедр та увесь професорсько-викладацький склад Навчально-наукового інституту на чолі з директором інституту Михайлом Кужелєвим. Спеціальними гостями церемонії випуску стали в.о. Ірпінського міського голови Анастасія Попсуй, президент Української державної будівельної корпорації «Укрбуд» та випускник університету Олександр Лятамбор, а також заступник начальника управління «Ощадбанку» у місті Києві та Київській області Валентина Матвєєва і керуючий територіальними відділеннями «Ощадбанку» Ірпінського регіону Євгеній Федоряка.

Гості привітали студентів із закінченням університету, розповіли про свій шлях становлення та окреслили головні складові успіху, яких потрібно дотримуватися випускникам. Зокрема, в. о. Ірпінського міського голови Анастасія Попсуй зауважила, що студенти НУДФСУ найкращі і вона в цьому переконалася не раз. «Я завжди кажу, що наша молодь, наші діти, кращі за нас. Ірпінська міська рада неодноразово співпрацювала із студентами вашого університету і я мала можливість переконатися, що ваші студенти найкращі. Вони настільки щирі, відкриті і, головне, з неймовірним почуттям гумору. Це тільки початок і у житті буде багато такого, до чого потрібно ставитися з гумором, а у них це чудово виходить», – зазначила Анастасія Попсуй та побажала знайти своє місце в житті. «Я впевнена, що ви хороші спеціалісти і талановиті люди. Бажаю вам знайти роботу, яка буде гідна вас та своє місце в цьому житті, а також вірити в себе та залишатися справжніми людьми».

У свою чергу, випускник університету, а нині  президент Української державної будівельної корпорації «Укрбуд»  Олександр Лятамбор розповів про своє студентське життя у стінах НУДФСУ та закликав випускників не зупинятися на досягнутому. «Шукайте однодумців, разом в команді ви досягнете успіху. Не зупиняйтеся на досягнутому, шукайте натхнення, намагайтеся бути кращими і пам’ятайте, що конкуренти теж не сплять», – підкреслив він.

Ректор університету Павло Пашко привітав випускників із закінченням університету і разом з директором ННІ ФБС Михайлом Кужелєвим вручили випускникам 258 дипломів, з яких 42 з відзнакою та медаллю «За відмінне навчання».

За традицією, після отримання дипломів, випускники підкинули конфедератки на удачу, а також написали і поклали свої побажання у капсулу часу, які зможуть прочитати через 20 років  на зустрічі випускників.

Нагадаємо, що свій випускний уже відсвяткували магістри Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту.

Більше фото знайдете, перейшовши за посиланням – https://drive.google.com/drive/folders/1tMBOV3Po19OmhkwNDbevC7X9bSr2a4ES?usp=sharing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *