В університеті обрали найкращих знавців музики

В університеті обрали найкращих знавців музики

Навчально-науковий інститут економіки, оподаткування та митної справи Національного університету державної фіскальної служби України провів конкурс «Знавець музики». Участь у ньому взяли студенти з різних Навчально-наукових інститутів, які об’єдналися у шість команд, – «Коти», «Студрек», «Роцк», «Холодный как Елджей», «Авокадо» та Staying alive.

Відкрив захід директор Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи Костянтин Швабій, який побажав гарного настрою та розповів історію, як він брав участь у подібному конкурсі. «Нещодавно я  брав участь у музичному конкурсі і не зміг відгадати жодну сучасну композицію, тому мені цікаво, як ви себе проявите. Бажаю гарного настрою і нехай переможе найкращий», – підбадьорив учасників Костянтин Швабій.

Команди змагалися у п’ятьох раундах, після яких було обрано дві команди з найкращими результатами і вже між ними проведено фінальний поєдинок. Перемогу здобула команда «Коти», яка складалася всього із трьох учасників, двох дівчат та одного хлопця. Переможці зізналися, що особливої підготовки до конкурсу не було, а перемогти допомогла любов до музики та слідкування за музичними новинками. Проте, навіть і така обізнаність у музичному світі не завжди грала на руку «Котам». «Непросто дався конкурс, де зашифровано п’ять слів із пісні. Потрібно було відкрити найменше слів і вгадати пісню, щоб отримали найбільше балів. Тобто, чим більше слів ти відкриваєш, тим менше балів тобі зараховують. Найлегше було – по картинці відгадати персонажів, цей конкурс приніс нашій команді найбільше балів. Ми щасливі, що перемогли», – поділилися враженнями переможці.

Конкурс «Знавець музики» проводили в у університеті вперше, але організатори висловлюють сподівання, що це стане хорошою традицією.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *