Відбулася Х Міжвузівська наукова студентська конференція «Розвиток корпоративної економіки в умовах глобалізації»

Відбулася Х Міжвузівська наукова студентська конференція «Розвиток корпоративної економіки в умовах глобалізації»

У рамках декади Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту, у Національному університеті державної фіскальної служби України  відбулася Х Міжвузівська наукова студентська конференція «Розвиток корпоративної економіки в умовах глобалізації». Участь у ній (очно та заочно) взяло 80 здобувачів вищої освіти з різних навчальних закладів України. Зокрема, з Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Черкаського інституту ДВНЗ «Університет банківської справи» та Хмельницького національного університету.

Розпочала конференцію директор Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту Наталія Мацелюх. За її словами, радісно, що студенти  не стоять осторонь наукових ініціатив, які рухають країну вперед. «Мені приємно, що ця конференція продемонструє ваші навички, дотичні до корпоративної економіки, з різних підходів. Це говорить про те, що процеси є актуальними і Україна є державою, що розвивається. Чудово, що ви готові сьогодні імплементувати свої звання, досвід і наукові підходи, щоб в Україні було краще і підприємництву, і державі», – зауважила Наталія Мацелюх.

 Варто підкреслити, що конференція приурочена до 23-ої річниці з дня заснування Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *