Студенти відвідали Київськийнауково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України

Студенти відвідали Київськийнауково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України

09 квітня 2019 року  для студентів навчальних груп ПБК-16-7 та ПБК-16-8 було організовано екскурсію на базі Київського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Ціллю такої поїздки було поглиблення знань рідної криміналістики.

Студенти мали можливість не лише теоретично, але й практично ознайомитися з особливостями проведення дактилоскопічної та почеркознавчої експертиз, а також засвоїти окремі прийоми по проведенні експертизи документів. Експерти дали можливість студентам самим зробити дактилокарти та відслідкувати її подальший рух, а саме  реєстрацію та створення слідотеки.

Багато цікавих відповідей від експертів на питання отримали студенти під час проведення почеркознавчої експертизи. Велику дискусію серед студентів зірвала демонстрація різних зразків та документів, що підлягали дослідженню.

У піднесеному настрої, будучи у захваті від такої екскурсії, студенти разом з доцентом кафедри кримінального процесу та криміналістики А. Б. Антонюк покинули Київський НДЕКЦ МВС України  та були щиро вдячні експертам за виділений для них час.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *