Навчально-науковий інститут обліку, аналізу та аудиту відсвяткував 23-ю річницю з дня створення

Навчально-науковий інститут обліку, аналізу та аудиту відсвяткував 23-ю річницю з дня створення

Навчально-науковий інститут обліку, аналізу та аудиту (ННІ ОАА), який є освітньо-науковим центром Національного університету державної фіскальної служби України (НУДФСУ) за спеціальністю «Облік і оподаткування», відсвяткував 23-ю річницю з дня створення.

За, майже, 100-річну історію навчального закладу – облікова спеціальність існує 50 років. З того моменту в інституті підготовлено майже 14 тисяч фахівців, а наразі в інституті навчається 571 студент денної та заочної форм навчання, з яких 4 іноземці. Гордість інституту – це педагогічний колектив, а саме 78 кваліфікованих і відданих своїй справі працівників, з яких 1 академік Академії технічних наук України, 9 докторів економічних наук, 7 професорів, 42 кандидата економічних наук, 30 доцентів, 5 старших викладачів та 2 асистенти.

У рамках цього свята, протягом тижня, під гаслом «Отримані у нас знання – формують шлях до успіху», проходили різноманітні тематичні майстер-класи, круглі столи, олімпіади, конференції та семінари, а підсумком став святковий концерт, на який завітало чимало гостей. На святі були присутні керівництво університету, директори Навчально-наукових інститутів, професорсько-викладацький склад навчального закладу, студенти та випускники, колишні працівники, а також представники Ірпінської міської ради. Гості заходу мали можливість побачити чимало вокальних, танцювальних та творчих номерів від студентів та працівників університету, а також художні номери від гостей навчального закладу.

Розпочав концерт ректор університету Павло Пашко, який зауважив, що сформовані ННІ ОАА правила життя, студенти будуть застосовувати і у майбутньому. «Заходиш в університет, а тут свято! Коридори прикрашено повітряними кульками та оригамі, проходять різні заходи, студенти усміхнені, інститут жвавий. І оці правила активного та організованого життя студенти обов’язково перенесуть у структуру, в якій колись працюватимуть. І, навіть, якщо вони не стануть керівниками, то все одно зможуть оживити та розширити структуру. Звичайно, якщо зараз будуть активними і не будуть лінуватися, адже в інституті робиться дуже багато!», – сказав ректор та привітав науково-педагогічних працівників ННІ ОАА Почесними грамотами ректора університету за багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність та вагомий внесок у розвиток Державної фіскальної служби України.

Також, ННІ ОАА із святом привітали в.о. голови Ірпінської міської ради Анастасія Попсуй та випускник НУДФСУ, а нині депутат Ірпінської міської ради Олександр Пашинський. Анастасія Попсуй зауважила, що інститут має дуже важливі спеціальності і випускає затребуваних спеціалістів для всієї України. «Ми з вами одне ціле, бо знаходимося разом на цій прекрасній землі під Києвом і тішить те, що разом робимо багато справ. Ваш інститут має дуже важливу спеціальність. Інколи, молодь до неї ставиться дуже просто, але коли стикається із дорослим життям, розуміє, що це основа, адже кожна установа починається із бухгалтера. Тому, ми, як ніхто, розуміємо наскільки важливу роль відіграє ваш інститут, який виховує таких спеціалістів не тільки для нашого міста, а й для всієї країни», – зазначила вона та нагородила працівників інституту Грамотами голови Ірпінської міської ради за заслуги у реалізації державної політики у галузі освіти, багаторічну сумлінну працю та високу професійну майстерність.

У свою чергу, директор ННІ ОАА Наталія Мацелюх привітала присутніх із святом і подякувала усім працівникам за те, що вони щоденно роблять для студентів. «Сьогодні тут зібралися всі ті, хто опікується у нашому інституті наукою; хто досяг висот у свій професії; хто щоденно творить, навчає, дбає та хвилюється за нашого студента. Я рада вас бачити і вітати з Днем народження нашого інституту!», – підкреслила вона та нагородила працівників інституту Подякою за особистий значний внесок у загальні результати діяльності ННІ ОАА та добросовісне виконання обов’язків у забезпеченні підготовки фахівців за спеціальністю «Облік і оподаткування».

Крім цього, Подяками за багаторічну, віддану працю були нагороджені колишні працівники ННІОАА, а Відзнаками – випускники ННІ ОАА!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *