Відбулося офіційне відкриття Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Банківська справа»

Відбулося офіційне відкриття Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Банківська справа»

У Національному університеті державної фіскальної служби України (НУДФСУ) відбулося офіційне відкриття триденної Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Банківська справа»,  яка проходить у НУДФСУ уже третій рік поспіль. Організатор заходу Навчально-науковий інститут фінансів, банківської справи (ННІФБС) спільно із кафедрою банківської справи та фінансового моніторингу, яку очолює Олена Береславська.

Гостями заходу стали Перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи Олег Шевчук, директор ННІФБС Михайло Кужелєв та заступник начальника Ірпінського відділення «Ощадбанку» Ольга Біндюгіна.

Відкрив захід Перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи Олег Шевчук, який побажав учасникам олімпіади успішної та плідної роботи. «Захід проходить уже втретє, сподіваюся, що і цього разу він пройде вдало. Дуже хочеться, щоб наші наступники продовжили традицію, яка успішно  розвивається в Україні, і також проводили цю олімпіаду. Бажаю плідної роботи та успіхів», – зазначив він.

До привітань також долучилася заступник начальника Ірпінського відділення «Ощадбанку» Ольга Біндюгіна. Вона запевнила, що сьогоднішня подія – це уже маленька перемога і саме студенти зроблять із банківської системи України міжнародний бренд. «Ми сподіваємося, що наша банківська система стане таким же брендом, як Національний банк Швейцарії та як Deutsche Bank Німеччини. І ми впевнені, що саме ви, молоді, талановиті та амбіційні, зробите нашу банківську систему такою», – зауважила заступник начальника Ірпінського відділення «Ощадбанку». Вона додала, що саме натхненна людина рухається вперед і досягає успіхів та результатів. «Нехай вас надихають люди, книги, події, ваші маленькі та не дуже перемоги. «Ощадбанк» завжди радий бачити вас у своїх стінах, адже ми надаємо можливість молодим фахівцям реалізуватися у нашому банку і зробити кар’єру. Бажаємо успіхів», – підкреслила Ольга Біндюгіна.

Організатор олімпіади, завідувач кафедри банківської справи та фінансового моніторингу Олена Береславська запевнила студентів, що немає переможених, є тільки переможці. «Ми раді всіх бачити у нашому університеті. Є такі, що вже були у нас, є такі, що вперше, але всі ми робимо одну велику і важливу справу. Змагання дає змогу проявити себе, перевірити знання, налагодити комунікацію. Бажаю усім успіхів і пам’ятайте, що переможених немає, є тільки переможці», – сказала Олена Береславська.

Підсумував офіційну частину олімпіади директор ННІФБС Михайло Кужелєв, який приєднався до вітань колег. «Тут зібралося майбутнє банківської еліти нашої країни. Наразі визначитися хто із вас де опиниться доволі складно, але у свій час я навчав двох голів Національного банку України. Звичайно, що тоді я, навіть, запідозрити не міг, що вони стануть очільниками НБУ. Тому, я думаю, що зараз серед вас є майбутні керівники великих системних банків, НБУ і, в цілому, наукова еліта нашої країни. Бажаю успіхів», – підсумував Михайло Кужелєв та представив склад журі.

Ознайомитися із порядком денним олімпіади, а також із складом почесного журі можна, переглянувши  Програму заходу.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *