В університеті провели судові дебати з податкового права

У Національному університеті державної фіскальної служби України провели судові дебати з податкового права. Захід організувала кафедра фінансового права Навчально-наукового інституту права. Темою для обговорення постало питання: «Чи має право на існування спрощена система оподаткування?». Учасники дебатів дискутували стосовно переваг та недоліків спрощеної системи оподаткування, її впливу на розвиток суб’єктів підприємництва та економіку держави в цілому.

Участь в дебатах взяли дві команди: команда бакалаврів «Правник» (Пилипів Ірина та Вигодянська Вікторія) та команда магістрів «Інтелект» (Вовкочин Інна та Ременюк Альона).

Суддями заходу були працівники органів Державної фіскальної служби України м. Києва та науковий співробітник Науково-дослідного інституту фіскальної політики. Гостями заходу стали викладачі та студенти ННІ права.

Дебати проходили шляхом наведення аргументів команд щодо переваг та недоліків спрощеної системи оподаткування. За результатами обговорення судді визначили команду переможців, яка навела найбільш повну аргументацію своєї позиції. Переможцем стала команда «Правник».

По завершенні дебатів учасники команд отримали грамоти, а переможці – призи. Вітаємо команди та бажаємо подальшої плідної праці!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *