Відбулася конференція «Національно-патріотичне виховання дітей і студентської молоді засобами козацької педагогіки та хортингу»

У Національному університеті державної фіскальної служби (далі – НУДФСУ) провели IV Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Національно-патріотичне виховання дітей і студентської молоді засобами козацької педагогіки та хортингу». Організував конференцію Навчально-науковий інститут спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації (далі – ННІ СФБПР).

Участь у заході взяли представники загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів, тренери, студенти НУДФСУ та Ірпінського державного коледжу економіки та права.

Почесними гостями стали: заступник міського голови міста Ірпінь Олена Чернявська; проректор з адміністративно-господарської діяльності Олександр Фокін; директор ННІ спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації Ігор Малинський; президент Федерації хортингу, майстер спорту України міжнародного класу з хортингу, а також заступник директора  з навчально-методичної роботи ННІ СФБПР Едуард Єрьоменко; заступник директора з навчальної роботи Ірпінського державного коледжу економіки та права Олена Пустова; заступник начальника управління освіти і науки Ірпінської міської ради Київської області Вікторія Баран; депутат Ірпінської міської ради Петро Король та директор Наукової бібліотеки НУДФСУ Світлана Цимбалюк.

З вітальним словом виступив проректор з адміністративно-господарської діяльності Олександр Фокін, який побажав присутнім гарно провести час, відпочити та отримати позитивні враження. «Вітаю усіх присутніх, а особливо молодь, яка повинна прийти нам на зміну. Я бажаю вам, щоб той час, який ви проведете в НУДФСУ став для вас приємним і ви отримали задоволення», – зазначив Олександр Фокін.

Заступник міського голови міста Ірпінь Олена Чернявська долучилась до вітального слова, вона подякувала університету національно-патріотичні заходи і  дала декілька порад молоді. «Такі конференції надзвичайно потрібні в нашому суспільстві. Адже у майбутньому нас очікує ще багато випробувань і проблем з яким нам доведеться зіштовхнутися. Нам потрібно ще багато пережити заради досягнення миру і стабільності, але я думаю, що основна проблема – це боротьба за ідеали та свідомість українців, за те, до чого прагне Україна», – зауважила вона. І додала: «Сьогоднішня молодь – це саме, ті люди, які зможуть трансформувати підходи щодо збереження єдності, гідності нашої нації. Будьте активними. Будьте результативними. Будьте лідерами», – наголосила Олена Чернявська.

Під час заходу відбулись виступили різних творчих колективів, які вітали присутніх віршами, фольклорними виступами та танцями. У рамках заходу було проведено ряд майстер-класів, під час яких учасники могли проявити свої таланти.

Робота IV Всеукраїнської науково-практичної конференції була організована за такими напрямками:

  • Секція 1. Хортинг – національний вид спорту України;
  • Секція 2. Виховання учнівської молоді на козацько-лицарських традиціях українського народу;
  • Секція 3. Козацько-лицарське виховання студентської молоді

 Детальніше про захід в інформаційному листі.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *