НУДФСУ провів Всеукраїнський легкоатлетичний забіг

Національний університет державної фіскальної служби України (далі – НУДФСУ) провів Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід – легкоатлетичний забіг на дистанцію 1 миля (1609 метрів). Захід організував Навчально-науковий інститут спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації (далі – ННІ СФБПР) з метою пропаганди здорового способу життя та залучення молоді Ірпеня до регулярних занять фізичною культурою та спортом.

Участь у заході взяли учні загальноосвітніх шкіл міста Ірпінь, студенти НУДФСУ та Ірпінського державного коледжу економіки та права. Також, до заходу долучилися ректор НУДФСУ Павло Пашко, начальник Центру студентського спорту НУДФСУ Вадим Гаєвий, професорсько-викладацький склад ННІ СФБПР, начальник Київського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Анатолій Ільченко, начальник відділу координування культмасових заходів та фізкультурно-спортивної роботи Ірпінської міської ради Віолетта Кременчук, заступник міського голови Ірпеня Олена Чернявська, керуючий справами виконавчого комітету Ірпінської міської ради Максим Плешко.

Із вступним словом до учасників забігу звернувся начальник Київського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Анатолій Ільченко, який подякував НУДФСУ за організацію такого заходу та висловив сподівання на майбутні зустрічі.  «Я вдячний університету за активну позицію та організацію цього забігу. Сподіваюся, що ми і надалі будемо зустрічатися на таких оздоровчих заходах. Бажаю усім енергії та гарного настрою під час забігу!», – наголосив Анатолій Ільченко.

Варто зазначити, що забіг відбувся у парку «Незнайка» міста Ірпеня.   Незважаючи на те, що даний захід не мав на меті визначення переможців, першим фінішував випускник Ірпінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №17 Теремецький Тимофій. Юнак розповів, що не планував брати участь у заході, але не зміг втриматись. «Я побачив учасників біля старту, коли гуляв парком, і вирішив приєднатися до забігу. Ця дистанція виявилася для мене легкою, адже я чемпіон України зі спортивного орієнтування на лижах, але цей забіг мені дуже сподобався», – зазначив Тимофій Теремецький.

По завершенню заходу учасники та гості зробили спільне фото та обмінялися враженнями. Варто зазначити, що даний забіг проводиться не вперше і організатори уже планують низку подібних фізкультурно-оздоровчих заходів у майбутньому.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *