Святковим концертом закінчилася декада Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції

Святковим концертом закінчилася декада Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції

У рамках декади Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції (далі – Факультет) та з нагоди 22-ої річниці його створення, у Національному університеті державної фіскальної служби України (далі – НУДФСУ) відбувся святковий концерт.

Факультет, який немає аналогів в Україні, був створений 30 травня 1997 року, з метою якісної підготовки висококваліфікованих спеціалістів податкової служби у структурі українського фінансово-економічного інституту ДПА України. Начальником Факультету призначено генерал-майора міліції Віктора Білоуса, а першим начальником курсу – майора міліції Віктора Мудряка. Викладацький склад Факультету на той час нараховував 8 осіб, а перший набір курсантів складав 174 особи.

Наразі на Факультеті проходить службу 51 особа постійного особового складу, 374 особи перемінного особового складу, 86 студентів денної форми навчання, 235 студентів заочної форми навчання, 53 особи категорії «не атестовані», 4 доктори наук, 35 кандидатів наук, 6 професорів, 16 доцентів, 1 заслужений юрист, 6 майстрів спорту та 1 майстер спорту міжнародного класу. Активно діють 4 кафедри, у програмах навчання яких поєднуються юридичні, фінансово-економічні та спеціальні дисципліни. За цей час Факультет випустив більше 3 тисяч офіцерів, висококваліфікованих фахівців податкової служби, які з честю виконують свій професійний обов’язок щодо захисту економічної безпеки держави.

Ректор НУДФСУ Павло Пашко вважає, що за ці роки Факультет розвинувся настільки, що його неможливо буде повторити, а курсанти однозначно пишатимуться, що навчалися саме тут. «Уже 1 вересня буде 2 підрозділи курсантів, ми відкриваємо ще одну спеціальність пов’язану з митною безпекою. Факультет із унікального підрозділу, який є у країні, розширює себе до такого ступеню, що скоро його неможливо буде повторити, і ви будете пишатися, що вчилися на Факультеті, що вчилися в НУДФСУ. Вітаю всіх зі святом», – сказав ректор та нагородив працівників Факультету  Почесними грамотами за добросовісну і сумлінну працю, за особисті трудові досягнення у професійній службовій діяльності та з нагоди 22-ої річниці створення Факультету, а також нагородив Відзнаками «За службу державі» за значний особистий внесок у зміцнення законності та правопорядку, взірцеве виконання службових обов’язків, високий професіоналізм.

В. о. проректора з питань підготовки кадрів податкової міліції – начальник Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції Василь Чмелюк, підводячи підсумки роботи Факультету, сказав, що дуже пишається ним і з честю очолює колектив. «Для мене честь очолювати цей Факультет. Я гордий, що він розвивається і формується у більш потужний підрозділ. І, якщо рухатися такими активними кроками вперед, то вже через 3 роки Факультет стане найбільшим і найпотужнішим у всьому університеті», – сказав він і додав, що також пишається тим, що Факультет 2 роки підряд утримує лідерські позиції по якісній успішності. «Я гордий, що наші діти встигають не тільки навчатися і показувати найкращі результати, а й що вони встигають займатися стройовою підготовкою, спортом та ще й творчістю. Це говорить про те, що Факультет – це потужна сила, якій до снаги будь-які виклики і будь-які завдання і яка рухається у правильному напрямку», – підкреслив Василь Чмелюк і подякував ветеранам, бо впевнений, що «Факультету і його успіхів не було б без міцного фундаменту, закладеного 22 роки тому ветеранами».

Ветерани, які завітали на свято, зізналися, що пишаються розвитком Факультету і бажають йому бути, не дивлячись ні на що. «Дякую усім, хто створив і творить Факультет, дякую, що ви є. Одна мудра людина якось сказала «важно быть, а не казаться», тому я бажаю вам мужності і можливості бути у наш нелегкий час. Зі святом, всім добра», – сказала Олена Шакірова, яка раніше займала посаду заступника начальника Факультету.

Після привітань від гостей заходу, Факультет вручив Відзнаки кращому викладачу, кращому науковцю, кращому куратору, кращій кафедрі та нагородив Грамотою кращого творчого діяча серед студентів за відмінне навчання, зразкове виконання службових обов’язків.

Крім цього, гарний настрій та святкову атмосферу створили творчі вокально-танцювальні номери від курсантів Факультету.

Більше фото за посиланням – https://drive.google.com/drive/folders/1sll2X-oPNP1k28ayY5Bf-JzcijS2GN0o?usp=sharing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *