Відбувся випуск бакалаврів ННІ інформаційних технологій та ННІ економіки, оподаткування та митної справи

Відбувся випуск бакалаврів ННІ інформаційних технологій та ННІ економіки, оподаткування та митної справи

У Національному університеті державної фіскальної служби України відбувся випуск студентів за освітньо-кваліфікаційним рівнем вищої освіти «бакалавр» (далі – бакалавр) Навчально-наукового інституту інформаційних технологій (далі – ННІ ІТ) та Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи (далі – ННІ ЕОМС). Всього ННІ ІТ випустив 33 студенти, з них1випускник отримав диплом з відзнакою, а 32 – дипломи звичайного зразка. ННІ ЕОМС випустив 137 студентів, з них 8 випускників отримали дипломи з відзнакою, а 129 – дипломи звичайного зразка.

Участь в урочистостях взяли ректор НУДФСУ Павло Пашко, голова Державної податкової служби України (далі – ДПСУ) Сергій Верланов, Віце-президент лівансько-французько-української компанії Луі Юсеф Бежені, протоієрей церкви Святого Миколая Отець Василь Мандзюк, а також члени ректорату, директори та професорсько-викладацький склад Навчально-наукових інститутів НУДФСУ.

Традиційно, розпочав захід ректор Павло Пашко, який зазначив, що НУДФСУ пишається випускниками і знову чекає на них у лавах навчального закладу. «Дорогі студенти, ви наша гордість, ви наша радість, ви наше майбутнє і наша надія. Ми чекаємо вас у лавах університету, бо сподіваємося, що ви отримаєте другу вищу освіту, а саме диплом магістра. Пам’ятайте, що університет – ваша Альма-матер і ми вас завжди чекаємо. Зі святом», – сказав ректор.

Голова ДПСУ Сергій Верланов зауважив, що прекрасно розуміє відчуття студентів, адже сам не так давно закінчив заклад вищої освіти. «Я закінчував університет 16 років тому і, як-то кажуть, недалеко втік від вас. Мені з одного боку приємно, а з іншого – трохи заздрісно, бо перед вами зараз все велике професійне і особисте майбутнє. Проте, основний пріоритет – це навчання. У вас буде можливість навчатися на магістрів і я б вам порадив сфокусуватися на навчанні у той час, який ви собі відвели, бо потім вам потрібно буде довго і невпинно працювати», – підкреслив Сергій Верланов і додав, що «податкова служба України знаходиться у процесі реформування і вже цієї осені буде гостинно відчиняти двері саме для випускників НУДФСУ». «Я вірю у молодість, у енергійність і тому наша політика – це масове оновлення кадрів. Я вас усіх запрошую до участі у конкурсі на посади у Державній податковій службі України, в інших державних органах. Але, у будь-якому, випадку вибір за вами, бо ми живемо у вільній країні», – закликав голова ДПСУ і побажав випускникам «енергії та невичерпного позитиву, віри у себе, вдячності батькам та викладачам».

Віце-президент ліванської-французько-української компанії Луі Юсеф Бежені привітав випускників із закінченням навчального закладу та поділився враженнями від побаченого. «Я не вперше в Україні, але сьогодні особливий день. Все дуже красиво і святково, всі дружні і усміхнені, всі щирі. Я вітаю вас із випуском і тепер тільки один шлях – плідно працювати, будувати бізнес, заробляти і рахувати кошти, впроваджувати проекти та розвиватися», – сказав Луі Юсеф Бежені та зауважив, що планується плідна співпраці між його компанією та НУДФСУ, про яку оголосять пізніше.

Директор ННІ ЕОМС Костянтин Швабій, вітаючи випускників, підкреслив присутність на випускному голови ДПСУ Сергія Верланова. «Дуже символічно, що Сергій Олексійович сьогодні з нами. У Державній податковій службі України відбувається колосальне реформування і там вас чекають на роботу. Але щоб зробити гарну кар’єру потрібно мати диплом магістра, тому запрошую вас на подальше навчання», – закликав Костянтин Швабій.

Підсумовуючи вітальні слова гостей, директор ННІ ІТ Артур Горбовий зазначив, що не відомо у кого сьогодні справжнє свято. «Не знаю у кого сьогодні більше свято: чи у студентів, чи у їхніх батьків, чи у нас, у професорсько-викладацького складу. Свято сьогодні радісне і разом з тим сумне, ви закінчуєте університет, але все одно повертаєтеся до нас на наступний рівень. Ми знаємо, що так і буде, адже тут ви будете більш конкурентоздатні і більш конкурентоспроможні», – сказав Артур Горбовий і підкреслив, що окрім диплому бакалавра, студенти ННІ ІТ отримують грамоти за успішність та сертифікати Академії CISCO, які дадуть їм можливість бути більш конкурентоздатними у своїй спеціальності.

Після офіційної частини, випускники запустили у небо повітряні кульки, на знак здійснення усіх найзаповітніших мрій та задумів, заклали у капсулу часу, свої плани на майбутні роки, а студенти першого курсу подарували вокально-танцювальний номер. Також, привітати випускників прийшли учасники Культурно-мистецького центру «Сузір’я», які затанцювали прощальний вальс. Випускники запрошували до танцю один одного, а також викладачів, керівників НУДФСУ та батьків.

Крім цього, протоієрей церкви Святого Миколая Отець Василь Мандзюк благословив усіх бажаючих святою водою.

Більше фото за посиланням https://drive.google.com/open?id=1Hhq_RK15HsTSvbeXZDDiioJZp9PNKBEb 

та https://drive.google.com/open?id=1Hhq_RK15HsTSvbeXZDDiioJZp9PNKBEb 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *