Відбувся випуск бакалаврів Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту

Відбувся випуск бакалаврів Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту

У Національному університеті державної фіскальної служби України (далі – НУДФСУ) відбувся випуск студентів за освітньо-кваліфікаційним рівнем вищої освіти «бакалавр» (далі – бакалавр) Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту (далі – ННІОАА).

Участь в урочистостях взяли ректор НУДФСУ Павло Пашко, члени ректорату, директори Навчально-навчальних інститутів, а також весь професорсько-викладацький склад ННІОАА на чолі з директором Наталією Мацелюх. Спеціальним гостем заходу стала в.о. голови Ірпінської міської ради Анастасія Попсуй.

Традиційно, розпочав захід ректор Павло Пашко, який зауважив, що НУДФСУ пишається і любить випускників та закликав любити. «Любіть себе, любіть тих, хто поруч, любіть країну. Робіть так, щоб всім нам жилося добре, тому що майбутнє країни – це ви. Ось, як ви її побудуєте – так ви і ваші діти будуть у ній жити. Бажаю здоров’я, успіхів і бажання жити, працювати і діяти у багатій процвітаючій країні Україні», – побажав Павло Пашко.

В.о. голови Ірпінської міської ради Анастасія Попсуй зізналася присутнім, що спокійна за майбутнє держави, бо підросла гідна зміна. «Дивлюся на вас, таких красивих і усміхнених, і розумію, що зміна підросла і зміна гідна і дуже якісна, тому хвилюватися не потрібно. Я впевнена, що кожний з вас буде успішним, кожний з вас знайде своє призначення, саме те, що серцю захочеться робити, все, що приносить задоволення. І я впевнена, що кожний з вас стане щасливою людиною вдома, на роботі і у повсякденному житті», – підсумувала Анастасія Попсуй та нагородила Почесною грамотою Голови Ірпінської міської ради за високі досягнення у навчанні, науковій роботі та активну громадську позицію стипендіатів Кабінету Міністрів України, після чого передала слово помічнику народного депутата Михайла Бондаря – Сергію Когуту.

Гість привітав присутніх із святом та вручив Відзнаку Верховної Ради України за вагомий внесок у розвиток освіти та науки, підготовку висококваліфікованих спеціалістів, плідну науково-педагогічну діяльність, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм директору ННІОАА Наталії Мацелюх.

Вона зізналася, що у неї перехопило дух, адже отримувати нагороди з рук студентів дуже хвилююча справа. «Перехоплює дух, адже отримала цю грамоту з рук нашого магістра, активного діяча профспілки та відмінника освіти. Дякую, Сергію, за твою позицію», – зізналася Наталія Мацелюх та привітала випускників із святом. «Шановні випускники, дякую, що ви 4 роки наповнювали теплом нашу атмосферу, що частинку своєї душі вклали у розвиток нашого інституту. Ми пишаємося вами. Ви – нове економічне майбутнє України. Щирий вам уклін і подяка. Бажаю вам успіхів професійних і особистих», – зазначила Наталія Мацелюх і розпочала церемонію вручення дипломів бакалаврів.

Після цього, випускників привітали батьки і благословили на майбутнє професійне життя та подякували викладачам за неоціненний вклад у їхніх дітей. Також, випускників благословив протоієрей церкви Святого Миколая Отець Василь Мандзюк, який освятив їх святою водою і зазначив: «Здолає шлях, той, хто йде. Ключове слово тут «йде». Здолає – це зрозуміло, але якщо ви не будете йти – ви не зможете нічого здолати».

Завершилися урочистості прощальним вальсом від вихованців Культурно-мистецького центру «Сузір’я». Студенти ж танцювали з батьками, керівниками та викладачами НУДФСУ.

Варто зазначити, що випускники ННІОАА 2019 року долучилися до всесвітньої акції з порятунку світу від забруднень і відмовилися запускати у небо повітряні кульки, а натомість  започаткували в НУДФСУ нову традицію під назвою «Лава випускника». Разом із Павлом Пашком та Наталією Мацелюх студенти урочисто відкрили подаровану лаву із парасолькою, де навіки вкарбовані золотом назви випускних груп.

З таким чудовим подарунком і святковим настроєм, НУДФСУ завершив прекрасну пору випускних бакалаврів та щиро бажає випускникам успіхів на ЗНО і у подальшому житті!

Більше фото за посиланням – https://drive.google.com/open?id=138MZ6aBwDZF22SXgH1v2PbA16hkY89tK

та – https://drive.google.com/open?id=138MZ6aBwDZF22SXgH1v2PbA16hkY89tK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *