В Університеті провели День відкритих дверей

В Університеті провели День відкритих дверей

В Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) провели День відкритих дверей. Участь у заході взяли ректор навчального закладу Павло Пашко, Перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи Олег Шевчук та відповідальний секретар приймальної комісії Лариса Мілімко, які розповіли присутнім про унікальність УДФСУ, якому немає аналогів в Україні. Після цього, на гостей чекали різноманітні заходи у кожному Навчально-науковому інституті (ННІ), а саме:

  1. ННІ інформаційних технологій – квест «Програмісти – це сьогодення і майбутнє» та презентація «Товарознавство та експертиза у митній справі».
  2. ННІ гуманітарних наук – прес-конференція «Економічна журналістика», ділова гра «Лист до редакції», відеофільм «Спеціальність «Журналістика», лекція-діалог з елементами тренінгу «Психолог, як покликання душі», ознайомча лекція спеціальності «Філологія».
  3. ННІ фінансів, банківської справи та страхування – ознайомча експозиція «Музей грошей», профорієнтаційна програма «Світ фінансової науки».
  4. Факультет підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції – інтерактивні ігри «Правоохоронці – найважливіша професія у державі» та «Дешифрування». Презентації навчальної лабораторії «Офіс платників податків» (навчальний полігон та гуртожиток факультету), фільм з підготовки митного напряму, тактичного полігону, показові виступи СК «Легіон».
  5. ННІ права – гра-квест «Слідами Шерлока Холмса».
  6. ННІ економіки, оподаткування та митної справи – рольова імітаційна економічна гра «Рибний бізнес».
  7. ННІ обліку, аналізу та аудиту – квест CRAZY FRESHMAN.
  8. ННІ спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації – відкрите тренування з дзюдо.

Варто зазначити, що дні відритих дверей в УДФСУ відбуваються щомісяця.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *