Студенти Університету третього віку «СВІТ» готуються отримати студентські та розпочати навчання

Студенти Університету третього віку «СВІТ» готуються отримати студентські та розпочати навчання

З нагоди Дня людей похилого віку, в Університеті державної фіскальної служби України відбулася зустріч-знайомство із студентами Університету третього віку «СВІТ» (далі – УТВ «СВІТ»), який створений та функціонує на базі Навчально-наукового інституту інформаційних технологій. 

Захід відвідали майже 70 студентів, які уже 4 жовтня під час міжнародного науково-практичного семінару «Можливості інформаційних та соціальних технологій у розвитку туризму для людей літнього віку: міжнародні стратегії на національному рівні в Україні» отримають студентські квитки та розпочнуть навчання. Сьогодні ж вони ознайомилися із навчальним планом та обговорили організаційні питання.

Нагадаємо, основні завдання УТВ «СВІТ»: надання освіти слухачам віком 45+, підвищення кваліфікації студента, підвищення рівня правової, економічної та соціальної грамотності, організація культурно-просвітницької роботи та дозвілля для людей поважного віку. А також, задоволення широкого спектру освітніх, культурних та пізнавальних потреб населення, активного та здорового довголіття.

Напрямки навчання: інформаційні та комп’ютерні технології, соціально-правовий захист, українська та іноземні мови, фінансова грамотність, здоровий спосіб життя, народна творчість та мистецтво.

Заняття проводитимуться безкоштовно, а по закінченні курсу випускники отримають сертифікат.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *