Вибори Студентського ректора УДФСУ: двоє кандидатів змагатимуться у другому турі

Вибори Студентського ректора УДФСУ: двоє кандидатів змагатимуться у другому турі

В Університеті державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) відбулась звітно-виборча конференція Студентського ректорату УДФСУ. Участь в заході взяла адміністрація університету, а саме: ректор УДФСУ Павло Пашко, перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи УДФСУ Олег Шевчук, в.о. проректора з міжнародної діяльності та інвестицій Дмитро Ковальчук. Також, було запрошено завідувача відділу організації виховного процесу та соціальних питань Ларису Снігир та заступника завідувача відділу організації виховного процесу та соціальних питань Ларису Нікітіну, які були наглядачами за процесом виборів. Делегатами на виборах стали студенти та курсанти усіх Навчально-наукових інститутів та Факультету, які зареєструвалися і отримали іменні мандати для голосування.

Конференція розпочалася зі звітної доповіді Студентського ректора 2018-2019 навчального року Анастасії Шапочкіної, яка представила відео-ролик про діяльність студентського ректорату за період її керівництва, поділилася своїми емоціями та враженнями від роботи, а також висловила подяку кожному, хто співпрацював і допомагав у реалізації задумів та планів.

Після цього, з передвиборчими програмами виступили кандидати на посаду Студентський ректор УДФСУ:

  1. Костянтин Трегубенко, студент Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи,
  2. Аліна Савенок, студентка Навчально-наукового інституту права.
  3. Микита Буйновський, студент Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту.
  4. Дмитро Пшеничко, курсант Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції.

Кожен виступ супроводжували запитання студентів та курсантів до кандидатів. Питання стосувалися передвиборчої програми, цілей та пріоритетів, а також конкретних дій, які планують втілювати в життя кандидати на посаду Студентський ректор УДФСУ.

За результатами виборів двоє кандидатів набрали однакову кількість голосів. Тому, відбудеться повторне голосування. У II турі візьмуть участь Микита Буйновський та Дмитро Пшеничко.

Довідково: Студентський ректорат – виконавчий орган студентського самоврядування, який обирається на конференціях студентів і відображає позицію молоді в різних сферах освітньої діяльності колективу УДФСУ, координує роботу всіх органів студентського самоврядування, бере активну участь в організації та проведенні заходів, які покликані всебічно сприяти освітній, науковій, громадській та творчій активності студентів.

Орган студентського самоврядування «Студентський ректорат» функціонує з метою забезпечення виконання студентами своїх обов’язків, захисту їх прав та сприяння гармонійного розвитку особистості студента, формування в нього навичок майбутнього керівника.

Більше фото за посиланням https://drive.google.com/drive/folders/13JBIo9EZUPW6TYE76Oet_YddK7RPvDGu?usp=sharing

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *