УДФСУ долучився до акції «16 днів проти насильства»

УДФСУ долучився до акції «16 днів проти насильства»

Університет державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) долучився до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою.

В рамках щорічної акції відбулася зустріч студентів та курсантів із представниками правоохоронних органів, з метою запобігання правопорушень серед молоді та виховання морально-етичних норм поведінки. Зустріч організував відділ організації виховного процесу та соціальних питань спільно з відділом пропускного режиму та штабу цивільної оборони. З метою привернення уваги до актуальних проблем українського суспільства, а саме подолання насильства в сім’ї, до УДФСУ завітали інспектори з правомірної поведінки Тетяна Безсонова та Олеся Коваль, які розповіли присутнім про відповідальність за скоєння правопорушень, крадіжок та кібербулінгу. Крім цього, студенти та курсанти розглянули питання попередження насильства в сім’ї та жорсткого поводження з дітьми.

Результатом зустрічі стало усвідомлення першокурсниками того, наскільки актуальні проблеми боротьби з правопорушеннями і злочинністю серед молоді в Україні.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *