В Університеті провели День відкритих дверей

В Університеті провели День відкритих дверей

В Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) провели День відкритих дверей. Участь у заході взяли Перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи Олег Шевчук, відповідальний секретар Приймальної комісії Лариса Мілімко, директори Навчально-наукових інститутів, а також професорсько-викладацький склад Університету.

Спочатку майбутні студенти пройшли реєстрацію у холі університету, потім отримали вичерпну інформацію про навчальні плани, зміст та форми підготовки фахівців, а також дізналися характеристики спеціальностей та спеціалізацій. Після цього, гості відправилися на екскурсію навчальним закладом, де на них чекали різноманітні заходи у кожному Навчально-науковому інституті (ННІ), а саме:

  1. ННІ права – показове судове засідання .
  2. ННІ економіки, оподаткування та митної справи – інтелектуальна гра «Брейнг-ринг».
  3. ННІ гуманітарних наук – демо-версія тренінгу «Розвиток комунікативних умінь», учнівська предметна олімпіада «Крок у майбутнє» з англійської мови.
  4. ННІ фінансів, банківської справи та страхування – інтелектуально-розважальна гра «Фінансова монополія», фінансовий турнір, лекторій «Менеджмент майбутнього».
  5. ННІ обліку, аналізу та аудиту – конкурс «Найрозумніший абітурієнт».
  6. ННІ інформаційних технологій – презентація роботи 3 D принтера та дрона, квест «Програмісти – це сьогодення та майбутнє».
  7. ННІ спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації –відкрите тренування з бойового самбо.
  8. Факультет підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції – проведення вікторини «Правоохоронці – найважливіша професія у державі», розв’язання тестових завдань «Я – правоохоронець», а також показовові виступи СК «Легіон».

Екскурсія допомогла вступникам більш детально дізнатися про  студентське життя, побачити великі перспективи, які гарантує навчання в УДФСУ та переконатися в унікальності навчального закладу.

Варто зазначити, що дні відритих дверей в УДФСУ проводяться щомісяця.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *