Відбулася Конференція трудового колективу ННІ права

Відбулася Конференція трудового колективу ННІ права

В Навчально-науковому інституті права Університету державної фіскальної служби України відбулася Конференція трудового колективу в якій взяв участь Перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи Олег Шевчук. Присутні заслухали та оцінили звіт директора Василя Васильовича Топчія. Він проаналізував роботу інституту за останні 3 роки, розповів про основні досягнення інституту та озвучив головні виклики, які стоять перед колективом інституту у новому році.

Василь Васильович наголосив, що в умовах реформування сучасної освітньої політики нашої держави колектив навчально-наукового інституту права ставить перед собою мету і завдання націлені на високоякісну підготовку випускників, які володіють, як професійними, так і глобальними компетентностями, з метою формування конкурентоспроможного правника на вітчизняному і світовому ринках.

Після затвердження звіту директора, трудовий колектив заслухав та затвердив звіт Павлюх Ольги Анатоліївни про діяльність та успіхи первинної профспілкової організації ННІ права та голови Ради ветеранів ННІ права Мілевського Олександра Петровича.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *