У рамках співпраці до УДФСУ завітала делегація з Польщі

У рамках співпраці до УДФСУ завітала делегація з Польщі

У рамках міжнародної співпраці до Університету державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) завітали представники Сілезького технологічного університету (Польща), а саме: науковий співробітник інституту міжнародного розвитку співробітництва міста Познань Олексій Квілінський, начальник управління соціальних відносин міста Забже Даріуш Кравчик та професор Сілезького технологічного університету Олександра Кузіор. Організував зустріч відділ міжнародного освітнього співробітництва з метою визначення шляхів подальшої співпраці між навчальними закладами.

Гості зустрілися з ректором Павлом Пашком, першим проректором з навчально-методичної та виховної роботи Олегом Шевчуком, а також представниками університету та обговорили низку ключових питань, зокрема, деталі співпраці, потенційні напрямки роботи, проведення спільних наукових конференцій, семінарів, а також обмін студентами. Після цього, вони завітали на урочистості з нагоди випуску магістрів Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи, привітали випускників та долучилися до церемонії вручення дипломів.

У рамках візиту, гості провели лекцію для студентів, на якій детально розповіли про співпрацю між навчальними закладами, умови навчання та переваги програми «Подвійний диплом». Вони зазначили, що випускники, які навчаються за цією програмою, одночасно отримуватимуть два дипломи: український та європейський. Останній, у свою чергу, надає великі можливості у професійному майбутньому.

Крім цього, представникам польського університету провели екскурсію, де гості більш детально ознайомилися із життям та діяльністю УДФСУ, оглянули сучасні аудиторії, які присвячені митницям та органам ДФС у різних областях України, морським портам, судам та, навіть, релігіям світу, а також поспілкувалися зі студентами та співробітниками УДФСУ.

Нагадуємо, що 28 листопада 2019 року УДФСУ та Сілезький технологічний університет підписали меморандум про співпрацю. Підписання договору дає можливість студентам УДФСУ здобувати вищу освіту за програмою «Подвійний диплом».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *