Відбулася церемонія випуску магістрів Навчально-наукового інституту права

Відбулася церемонія випуску магістрів Навчально-наукового інституту права

В Університеті державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) відбулася церемонія випуску магістрів Навчально-наукового інституту права (далі – ННІ права). Участь в урочистостях взяли ректор Павло Пашко, проректори, директори Навчально-наукових інститутів УДФСУ, а також увесь професорсько-викладацький склад ННІ права на чолі з директором інституту Василем Топчієм. Також, на свято завітали почесні гості: виконуючий обов’язки Ірпінського міського голови Андрій Літвінов та президент Всеукраїнської асоціації щелепно-лицевої хірургії Василь Рибак.

Перед початком офіційної частини заходу, учасники церемонії згадали героїв, які віддали власне життя за долю майбутніх поколінь і стали творцями нової історії України. Університет хвилиною мовчання вшанував пам’ять випускників ННІ права Олександра Маламужа (випуск 2009 року), Миколу Королька (випуск 2011 року), Олександра Саєнка (випуск 2012 року) та Володимир Лисаківський (випуск 2012 року), які посмертно були нагороджені орденом «за мужність».

Розпочалася урочиста частина із внесення Державного Прапора України та виконання Державного Гімну. Після цього, привітав магістрів ректор УДФСУ Павло Пашко, який побажав випускникам мужності і відданості обраній професії, а також закликав завжди стояти на захисті України. «Дорогі випускники щиро вітаю вас зі святом! Ви наша гордість і наша надія, на те, що Україна буде багатою і могутньою державою. Саме від вас, випускників-юристів, залежить яким буде наше майбутнє. Тож, бажаю вам мужності на захисті України», – підкреслив Павло Пашко, а також вручив нагороди «За особисті досягнення в освітньому та науковому процесі, активну громадську діяльність» від Союзу Юристів України.

Долучився до привітань виконуючий обов’язки Ірпінського міського голови Андрій Літвінов та вручив грамоти від ірпінської міської ради.

Приємним сюрпризом на святі став творчий подарунок для випускників від студентів-першокурсників ННІ права, які представили пісню про студентське життя у супроводі запальних танців.

Згідно наказу Університету ДФС України № 254 та № 255 від 18.02.2020 року «Про випуск магістрів навчально-наукового інституту права» отримують дипломи 259 юнаків і дівчат, з них 41 дипломів з відзнакою. Зазначимо, що окрім диплому, кожен випускник отримав Конституцію України.

Після отримання дипломів, випускники проголосили клятву на вірність УДФСУ, почепили один одному значки випускника, затанцювали вальс та підкинули конфедератки на удачу. Крім цього, магістри написали свої побажання у капсулу часу, яку зможуть відкрити через 20 років на зустрічі випускників.

Наприкінці свята, протоієрей церкви Святого Миколая Отець Василь Мандзюк благословив усіх бажаючих святою водою, а всі присутні разом заспівали Гімн Навчально-наукового інституту права.

Бажаємо випускникам успіхів у професійній діяльності та гідно представляти Навчально-науковий інститут права у своїй майбутній професії.

Більше фото можна знайти, перейшовши за посиланням: https://drive.google.com/open?id=1R-mE0JkSorKp0Bt-f7bFXuvrUXzKfz5s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *