В УДФСУ відбулася презентація послуг сервісних центрів МВС  та новацій в їх діяльності

В УДФСУ відбулася презентація послуг сервісних центрів МВС та новацій в їх діяльності

В Університеті державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) відбулася зустріч керівництва Регіонального сервісного центру МВС в Київській області з викладачами, студентами та курсантами УДФСУ, студентами Ірпінського державного коледжу економіки та права (ІДКЕП), а також жителями ірпінського регіону. Захід провели за сприяння Навчально-наукового інституту спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації (далі – ННІ СФБПР) з метою ознайомлення з нововведеннями, які запровадженні для автомобілістів України.

Участь в заході взяли ректор УДФСУ Павло Пашко, учений секретар Оксана Ярова, директор ННІ СФБПР Ігор Малинський, співробітники навчального закладу, а також провідний спеціаліст сектору моніторингу та контролю за діяльністю сервісних центрів МВС РСЦ МВС в Київській області Євген Марін, начальник територіального сервісного центру МВС міста Буча Олександр Намоченко та головний спеціаліст із зв’язків з громадськістю РСЦ МВС в Київській області Світлана Полин.

Під час зустрічі відбулася презентація послуг сервісних центрів МВС, нових онлайн-сервісів для кандидатів у водії та досвідчених кермувальників. Зокрема, розповіли про найпопулярніші послуги сервісних центрів МВС, про новації в процедурі складання іспитів, обміну посвідчення водія, про можливість верифікації даних через електронний кабінет для відображення посвідчення водія та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу у застосунку «Дія» та про інші онлайн-можливості, що доступні через особистий кабінет водія.

Зазначимо, що присутні мали змогу задати питання гостям, на які отримали кваліфіковані відповіді.

По завершенню зустрічі були обговорені подальші проекти та плани спільної співпраці  між УДФСУ, ІДКЕП та Регіональним сервісним центром МВС в Київській області.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *