В УДФСУ відбувся майстер-клас Віталія Голубєва

В УДФСУ відбувся майстер-клас Віталія Голубєва

       В Університеті державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) відбувся майстер-клас журналіста, редактора, медіатренера Віталія Голубєва «Ефективність та відповідальність в соцмережах». Зустріч організувала кафедра журналістики, української словесності та культури Навчально-наукового інституту гуманітарних наук з метою поглиблення практичних знань студентів-журналістів. Участь в заході взяли ректор УДФСУ Павло Пашко, студенти та професорсько-викладацький склад кафедри журналістики, української словесності та культури.

       Гість розповів присутнім про досвід роботи в журналістиці та власні досягнення. «В журналістиці я маю хороший досвід, адже працюю в цій сфері понад 20 років, з них 15 – на посаді головного редактора. Зараз викладаю на кафедрі журналістики Національного університету «Острозька академія», проводжу багато тренінгів, а також є спікером різноманітних медіафорумів», – поділився він та додав: «виступати публічно перед такими аудиторіями як ваша, мені подобається найбільше, і якби довелося робити вибір, чим саме займатися, то я би обрав проведення саме таких заходів», – зазначив журналіст.

      Після цього, Віталій Голубєв виступив з презентацією про ефективність соціальних мереж і зазначив, що світ переповнений інформацією, яку сучасне покоління черпає саме з Інтернет-ресурсів, саме тому, їх необхідно вміло використовувати. «Соціальні мережі є джерелом знань та спілкування, тому недоцільно з ними боротися, а потрібно розуміти, яка саме інформація є важливою для вас. Якщо ми споживаємо неякісну інформацію, то ми формуємо неякісні думки, як результат – вчиняємо такі ж неякісні дії», – наголосив спікер. Також, Віталій Голубєв запевнив, що соцмережі – це величезна сила, яку можна використовувати для корисних цілей.

      Наприкінці, присутні задавали питання гостю, а також ознайомилися з його авторськими книгами, які мали змогу придбати. В свою чергу, Віталій Голубєв отримав подяку від УДФСУ за діяльність, спрямовану на відродження, збереження й передачу студентській молоді традицій української культури та формування високих стандартів журналістської діяльності.    

      Зазначимо, що Віталій Голубєв є керівником Школи універсального журналіста, секретарем Національної спілки журналістів України, головним редактором Видавничого дому «ОГО», засновником Всеукраїнського конкурсу учнівських творчих робіт «Я – журналіст», консультантом Ради Європи з питань друкованих ЗМІ, автором 6 книг, а також учасником 10 грантових проектів у сфері комунікацій.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *