Обрання кращої методичної розробки серед юридичних клінік Київщини

Обрання кращої методичної розробки серед юридичних клінік Київщини

Представлення методичних розробок тренінгу на тему: “Податки – це легко! ” членами юридичних клінік в стінах Асоціації_адвокатури_України пройшло досить вдало та на високому рівні

Кожна висвітлена робота була унікальною та мала цікаву та пізнавальну інформацію викладену в доступній формі для сприйняття цільовою аудиторією. 

Перемогу в даному конкурсі отримала ЮК_Астрея Київського університету ім. Б. Грінченка, адже її представники змогли, на думку журі, найбільш вдало з акцентувати увагу саме на тих податках, які на сьогодні сплачують діти, і які їх безпосередньо будуть супроводжувати в майбутньому. Оскільки тренінг в подальшому планується проводитися в школах серед учнів середньої ланки ЗОШ запропонований спосіб подачі інформації є очевидно найбільш вдалим. 

Почесне друге місце посіла команда НПЛ_ЮК_УДФСУ. Її представники систематично та комплексно розкрили найважливіші питання в податковій сфері, розробили ігри з використанням інтерактивних методик викладання в правопросвітницькій діяльності, знайшли пізнавальні відео для зацікавлення слухачів, що й оцінили гідно журі. 

Третє місце посіла методична розробка представлена ЮК Право і практика м. Біла Церква. Її члени чітко окреслили порядок проведення тренінгу та висвітлили ефективні способи подачі матеріалу для швидкого засвоєння школярами. 

Четверте місце отримала ЮК_Академії_адвокатури_України м. Київ, в якій було використано візуалізаційні способи подачі інформації з використанням дошки для малювання, відео та презентації, що зацікавило слухачів та встановило зворотній зв’язок. 

На завершення даного заходу журі коротко окреслили підсумками виступів та надали влучні та корисні поради на майбутньому по особливостям представлення методичних розробок. Переможців було нагороджено дипломом, а інші команди отримали дипломи за участь в конкурсі. 

Даний захід проводився в рамках Проекту Інноваційні методики викладання в правопросвітній діяльності ЮК для школярів середньої ланки ЗОШ, як частина проекту «Посилення регіональної та міжсекторальної співпраці юридичних клінік Київщини», автором якого є ЮК Право і практика м. Біла Церква, який реалізовується за кошти Міжнародного фонду Відродження та підтримки Асоціації юридичних клінік України. 

Хочеться подякувати всім тим, хто сприяв проведенню даного заходу та був присутній на ньому, щиро віримо, що майбутні зустрічі та конкурсу будуть ще більш цікавішими, тому слідкуйте за нашими новинами, щоб не пропустите найцікавіше!!! 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *