В УДФСУ привітали переможців зимової Сеньйоріади-2020

В УДФСУ привітали переможців зимової Сеньйоріади-2020

В Університеті державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) відбулася зустріч із студентами Університету третього віку «СВІТ» (далі – УТВ), які взяли участь в зимовій Сеньйоріаді-2020 та вибороли 2 призових місця. Захід відбувся з метою обговорення результатів змагань та обміну враженнями від поїздки. У стінах навчального закладу зібралися: ректор УДФСУ Павло Пашко, в.о. проректора з інфраструктури Денис Пудрик, директор Навчально-науковового інституту інформаційних технологій Артур Горбовий, начальник Центру студентського спорту Вадим Гаєвий, директор наукової бібліотеки Світлана Цимбалюк, представник виконавчого комітету Ірпінської міської ради Анжеліка Куценко та інші гості.

Після привітань учасників спортивних змагань з перемогою, присутні подивилися відео-ролик, присвячений подорожі, а сеньйоріадівці поділилися незабутніми враженнями від перебування за кордоном, нових знайомств, а також екскурсій по визначним місцям Польщі. Також, учасники команди розповіли про різноманітні змагання, в яких брали участь, серед них: катання на лижах, біг на лижах, скандинавська ходьба, спуск з гори на скатах та метання сніжок у снігову бабу.

Під час заходу, ректор УДФСУ нагородив студентів УТВ «СВІТ» грамотами за активну участь в Сеньйоріаді-2020 та підвищення іміджу Університету, а представник виконавчого комітету Ірпінської міської ради Анжеліка Куценко презентувала подарунки від міської ради. В свою чергу, капітан команди Тетяна Ледньова вручила ректору подяку та медаль, а також передала літературу, отриману в подарунок під час перебування в Польщі. 

Підсумовуючи зустріч, директор Навчально-наукового інституту інформаційних технологій Артур Горбовий зазначив, що на цьому студенти третього віку не зупиняться і братимуть участь в інших змаганнях, розвиватимуть свої вміння і досягатимуть нових перемог. «Дуже часто ми чуємо, що найголовніше в змаганнях не отримати медалі, а взяти участь. Але наша команда не просто учасники, а переможці, це свідчить про те, що ми можемо досягнути багато чого, головне – бажання. Нема нічого неможливого, все в наших руках і, сподіваюся, що студенти УТВ «СВІТ» будуть надалі навчатися і здобудуть ще більше перемог», – підкреслив Артур Горбовий. 

Зазначимо, що Сеньйоріада – це спортивні змагання студентів Університетів третього віку з різних країн.  В цьогорічних зимових змаганнях взяли участь представники 13 країн світу (близько 400 спортсменів), серед яких наші студенти завоювали 2 бронзові медалі. Україну на цих змаганнях також представляли жителі Луцька, Черкас, Дніпра й Кривого Рогу. Наступна Сеньйоріада відбудеться в травні цього року в Польщі.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *