В УДФСУ ВІДБУЛАСЯ VII МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ, ФІНАНСІВ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В СУЧАСНИХ ГЛОБАЛІЗАЦІЙНИХ ПРОЦЕСАХ»

В УДФСУ ВІДБУЛАСЯ VII МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ, ФІНАНСІВ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В СУЧАСНИХ ГЛОБАЛІЗАЦІЙНИХ ПРОЦЕСАХ»

В Університеті державної фіскальної служби України відбулася VII Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Актуальні проблеми менеджменту, фінансів та публічного управління в сучасних глобалізаційних процесах». Захід організувала кафедра менеджменту Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи в рамках декади інституту.

Співзасновниками конференції виступили провідні заклади вищої освіти 6 європейських країн, а участь взяли 187 учасників із 36 навчальних закладів світу. Серед них представники Університету Генуї (Італія), Опольського державного університету (Польща), Університету Адамас в Колкаті (Індія), Академії STING (Чехія), Вищої соціально-економічної школи в Пшеворську (Польща), Софійского університету імени святого Климента Охридского (Болгарія).

Варто зазначити, що кількість учасників конференції щороку зростає. Це свідчить про актуальність запитань, які досліджуються, підвищення іміджу кафедри менеджменту, ННІ фінансів, банківської справи та Університету в цілому.

Робота інтернет-конференції відбувалося в рамках 5 секцій, які охопили різні проблемні питання менеджменту, фінансів та публічного управління.

За результатами VII Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Актуальні проблеми менеджменту, фінансів та публічного управління в сучасних глобалізаційних процесах» опубліковано збірник матеріалів, який розміщено в інституційному репозитарії. Ознайомитись зі збірником можна за посиланням: http://ir.nusta.edu.ua/jspui/handle/doc/4528

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *