Фінальний захід регіонального проекту Посилення регіональної та міжсекторальної співпраці юридичних клінік Київщини

Фінальний захід регіонального проекту Посилення регіональної та міжсекторальної співпраці юридичних клінік Київщини

22.04.2020 в он-лайн режимі був проведений фінальний захід регіонального проекту Посилення регіональної та міжсекторальної співпраці юридичних клінік Київщини, у складі якого реалізовувався проект  Інноваційні методики викладання в правопросвітній діяльності ЮК для школярів середньої ланки ЗОШ автором якого є ЮК Право і практика м. Біла Церква та співвиконавцем  НПЛ Юридична клініка УДФСУ, який реалізовується за кошти Міжнародного фонду Відродження та за сприянням АЮКУ.

У рамках даного заходу з вітальним словом виступила голова правління  АЮКУ Юлія Ломжець. Вона зазначила: “Даний регіональний проект був найбільш амбітним, адже зміг об’єднати п’ять провідних юридичних клінік Київщини та за допомогою нього було налагоджено дієву співпрацю між ними». Також було надано право виступити з промовами керівникам та представникам юридичних клінік, які реалізували проект: Ользі Настіній, Оксані Сірик, Інні Маловичко та Інні Ковальчук (представники від ЮК «Право і практика» БНАУ); Надії Корінній, Тетяні Шолковій, ЯрошАнні Наталії Лаговській (представники від НПЛ «ЮК» УДФСУ); Марині Цимбал (представник від ЮК ААУ).

В рамках заходу найактивніші студенти-консультанти (Юлія Москалець, Богдан Осіпов, Софія Горова, Діана Мороз та Анна Бондарева) поділились своїми враженнями. Студенти погодились, що даний проект вплинув на них позитивно та допоміг розкрити їх нові таланти. Вони почерпнули багато нової та цікавої інформації, яку будуть надалі використовувати в проведенні просвітницьких заходів.

Наостанок хочеться висловити слова вдячності всім викладачам, студентам та організаторам, які були присутні та брали участь в реалізації заходів в рамках Регіонального проекту. Сподіваємося на подальшу співпрацю при реалізації подібних заходів.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *