«Прес-весна на Дніпрових схилах» – 2020 – на п’ятірку!

«Прес-весна на Дніпрових схилах» – 2020 – на п’ятірку!

15-17 травня відбувався уже вісімнадцятий Міжнародний фестиваль-конкурс дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах», організований Інформаційно-творчим агентством «Юн-Прес» Київського палацу дітей та юнацтва. Його тема, обрана за рік до події, виявилася пророчою й цілком визначила онлайнформат проведення» «2020: моя країна в смартфоні».

Коли весна метеорологічна не душе тішить, усе компенсувала «Прес-весна»! Саме на п’ятірку, на відмінно оцінили учасники й друзі фестивалю роботу організаторів у нинішніх непростих умовах. Усе масштабно, чітко, злагоджено, інформативно, креативно, дуже тепло й щиро, професійно. 

Свою п’ятірку отримала від Прес-весни і команда «ІрпіньТime» Університету ДФС України, яка брала участь у цьому конкурсі вже втретє. Журналісти нашого університету щорічно демонструють чудовий рівень журналістської підготовки. Цьогоріч наші успіхи також потішили. 

Два перших місця за роботу нічної редакції «Інфоманія» – у номінаціях «Тексти, сценарії» (уся команда «ІрпіньТime») і «Комікс» (Антон і Богдан Криворучки). Особливо вдячні за визнання перспектив другого напряму, будемо його розвивати!

Перше місце у номінації «Газета» – нашій улюбленій номінації! І ми робитимемо все, аби «найстаріша» номінація фестивалю залишалася молодою й сучасною завдяки новим інструментам і форматам, тому ж коміксу, наприклад.

Два третіх місця виборола студентка третього курсу Ольга Кацан – у номінаціях «Журналістська робота» й «Нові медіа».

Дякуємо, фестивалю, дякуємо журналістам Університету ДФС України, за натхнення й задоволення! 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *