Відбувся круглий стіл іноземними мовами

Відбувся круглий стіл іноземними мовами

22 травня 2020 р. кафедра сучасних європейських мов провела круглий стіл іноземними мовами в рамках XIX Всеукраїнської студентської науково-практичної Інтернет-конференції «Трансформація економіки та права в умовах системних реформ в Україні». Метою проведення круглого столу було залучення студентської молоді до висвітлення проблем національної економіки та правової системи України. 

З вітальним словом до учасників та гостей круглого столу звернувся Ректор Університету Державної фіскальної служби України, д.е.н., професор П.В. Пашко, який вказав на провідні позиції нашого навчального закладу в мережі Інтернет та наголосив на важливості різноманітних форм навчання з використанням комп’ютерних і телекомунiкацiйних технологiй, якi забезпечують iнтерактивну взаємодiю викладачiв та студентiв на рiзних етапах навчання. 

Учасників круглого столу привітали в.о. директора ННІ гуманітарних наук д.ф.н., доцент Г.В. Христокін та завідувач кафедри сучасних європейських мов, к.пед.н., доцент Л.В. Онучак.

Онлайн круглий стіл надав  можливість спілкування студентів з цільовою аудиторією та двостороннього інтерактивного обговорення актуальних та проблемних питань економіки та права.

У рамках круглого столу  було заслухано виступи студентів, які звучали англійською та німецькою мовами, а також визначено найкращі доповіді. Серед них:

  1. Єлизавета Грищук, аспірант, гр. АО-19-1, тема доповіді: “Formation of tax culture as an important social and cultural aspect of the development of tax consulting institution”;
  2. Дарина Старинець, гр. MCБ-18-1 , тема доповіді:  “On capital stability in Ukraine”;
  3. Анастасія Черепок, гр. MCБ-18-1, тема доповіді: “The reform of the financial sector in Ukraine”;
  4. Наталія Сидоркіна, 2 курс (практична психологія), НПУ ім. М.П. Драгоманова, тема доповіді: “Psychological assistance to the individual in overcoming the crisis”;
  5. Анна Онищук, гр. ПБС-19-3, тема доповіді: “Current problems and prospects of the accounting development in Ukraine”;
  6. Єлизавета Тімашкова, гр. ПБК-19-8, тема доповіді: “Land reform strategy in Ukraine: pros and cons”,
  7. Катерина Тарасенко, гр. ПМПФ-18-2, тема доповіді:  “Principles of justice in civil law of Ukraine”;
  8. Оксана Гнатів, гр. ФЛБ-19-1, тема доповіді:  “Deutsche und englische Sprache und Sprache für sozioökonomische Themen”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *