Відбувся online-захист звітів з виробничої практики студентів 4 курсу бакалаврського рівня підготовки, що навчаються за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

Відбувся online-захист звітів з виробничої практики студентів 4 курсу бакалаврського рівня підготовки, що навчаються за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

27.05.2020р. комісія у складі викладачів кафедри економіки підприємства, к.е.н., доцента Калач Г. М., к.е.н., доцента Гурочкіної В. В. та к.е.н., доцента Ткаченко В. В. у режимі відеоконференції мали можливість заслухати доповіді студентів гр. ПТБ-16-2 щодо результатів проходження виробничої практики та отримати відповіді на поставлені запитання щодо організації діяльності суб’єкта підприємництва, його організаційної структури; особливостей управління товарною пропозицією, маркетинговою та логістичною діяльністю; оцінки ефективності та напрямів розвитку закупівельної діяльності; оподаткування; фінансових результатів діяльності та ін. Щодо проходження практики в територіальних органах державної фіскальної служби України, то під час захисту було розглянуто наступні питання: структура державної податкової інспекції ГУ ДПС України; порядок обліку та реєстрації платників податків, контролю за декларуванням ПДВ та справлянням акцизного податку; особливості адміністрування податку на прибуток підприємств, податків і зборів з фізичних осіб та порядок справляння місцевих, ресурсних, рентних та неподаткових платежів.

Базами проходження практики студентами спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» в 2019-2020 н.р. слугували наступні: ТОВ АФ «PwC Україна», м. Київ; ТОВ «Буд.Інвест.Проект», м. Київ; ТОВ «Магазин 201», м. Ірпінь; ТДВ «РОЖИЩЕНСЬКИЙ СИРЗАВОД», Волинська обл., Рожищенський р-н, м. Рожище; ТОВ «Альфа-Забава», м. Київ; ТОВ «Студіо Модерна», м. Київ; ТОВ «ННК «Інноваційні програми», м. Київ та ін. суб’єкти господарювання, а також Головне управління ДПС у м. Києві та ДПІ районних управлінь ГУ ДПС в областях.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *