До УДФСУ завітав переможець Korsak carving festival Олег Свистак

До УДФСУ завітав переможець Korsak carving festival Олег Свистак

Ще наче вчора молодий скульптор Олег Свистак переміг у першому симпозіумі майстрів міжнародного рівня Korsak carving festival, що відбувся у луцькому культурно-розважальному центрі «Адреналін Сіті», а вже сьогодні він гостює в Університеті державної фіскальної служби України.

Ректор Павло Пашко та проректор з адміністративно-господарської діяльності Анатолій Скринник провели скульптору екскурсію університетом, ознайомили із життям та діяльністю навчального закладу, а також обговорили подальшу співпрацю та майбутні проєкти. 

Сподіваємося на плідну співпрацю та на те, що скоро на території університету з’являться роботи талановитого скульптора Олега Свистака.

Довідково: Як інформує Адреналін Сіті, Korsak carving festival – перший у Луцьку скульптурний фестиваль подібного формату, присвячений першій річниці Музею сучасного українського мистецтва Корсаків та десятій річниці «Адреналін Сіті».

Упродовж тижня з бензопилами в руках майстри вирізали дерев’яні скульптури, які тепер залишаться на території закладу і будуть окрасою арт-парку «Містерія». Не менш цікавими та видовищними були змагання зі Speed carving: протягом двох годин скульптори по дереву змагались у швидкісній різьбі.

Оцінювало роботи професійне журі, яке визначало перші 3 призові місця, також на результат вплинули глядацькі симпатії.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *