Поєднуємо навчання і практичну журналістську діяльність

Поєднуємо навчання і практичну журналістську діяльність

Студентка другого курсу спеціальності «Журналістика» Владислава Лебідь з вересня 2020 працює в Групі 1+1 media, успішно поєднуючи дистанційне навчання з журналістською діяльністю.

Колись маленька школярка Владислава Лебідь сиділа за партою та мріяла стати частиною великої команди. Попри всілякі перешкоди, їй вдалося обрати омріяний виш та майбутню професію. 

Перший курс навчання був насичений заняттями, завданнями, майстер-класами. Дівчинці довелось пристосуватися до нових умов життя.  Щодня вона сприймала величезний масив інформації та намагалась стати ближчою до телебачення.

Настільки емоційних буднів, як зізнається сама студентка, у неї ще ніколи не було. Вона відразу стала частиною команди, яка займається масштабними проєктами – «Люди Ідей» та «Люди Ідей+. #забутипровік». З перших днів вона занурилась в телевізійне задзеркалля та почала брати інтерв’ю, записувати коментарі, оформлювати матеріали, спілкуватися з редакторами регіональних видань. 

У неї з’явилася можливість поспілкуватися зі спеціальними кореспондентами та операторами Телевізійної Служби Новин, піарниками, редакторами новинних сайтів та продюсерами інформаційно-публіцистичного напрямку мовлення. Це допомогло їй здобути цінний досвід та отримати неймовірний заряд натхнення та мотивації рухатися далі. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *